Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

04 Ocak 2015 | Pazar

Timsah farkı

Devreyi ilk 5'te bitirmeyi amaçlayan Bursaspor, 9 haftadır kazanamayan ve teknik adam değişimine giderek Roberto Carlos'u imzaya bekleyen Akhisar önünde rahat kazandı.
Timsah, eksikler nedeniyle mecburi rotasyona gitti.
Sakat Serdar Aziz'in yerine yine Şamil oynarken, Avustralya Milli Takımı'na giden Aziz Behich'in yerine sol bekte Emre Taşdemir ilk defa ligde 11'de başladı.
Cezalı Belluschi'nin rolünü Holmen üstlenirken, Ozan Tufan orta sahanın sağında forma giydi.
Timsah, 4-3-1-2 sisteminde ileride Volkan Şen ve Fernandao ile gol ararken, forvet arkasında Josue kilidi açmaya çalıştı.
Bursaspor hücum organizasyonunu oturtmaya çalışırken, maçın başında Akhisar tehlikeli ani ataklar geliştirdi.
Devre biterken toparlanan Timsah, gol perdesini Josue'nin 30 metreden nefis füzesiyle açtı.
Portekizli sihirli sol ayağıyla ligde 3. golünü atarken herkese şapka çıkartırken, Volkan Şen kenardan aldığı karla arkadaşının kafasına şok bir kutlama yaptı! O Josue, ikinci yarının başında Civelli'ye kornerden attırdığı kafa golünün asistine de imza attı.
Ancak Portekizli maestro, gördüğü kartla Konya'da cezalı duruma düştü.

10'un adı Fernandao
3 dakika sonra Şener'in sıfırdan nefis asistini göğsüyle indirip köşeye sert vuran Fernandao, 54'te farkı 3'e çıkarırken, 10. golüne de ulaştı. Akhisar, İsmail'in golüyle biraz umutlandı; ardından Zokora ile Mehmet Akyüz ile öne doğru hamle yaptı. Şenol Güneş, Bakambu ile hücuma hareket getirse de, Fernandao'nun 79'da sakatlanarak çıkması hesapları bozdu.
Sonuçta 3-1'lik skorla ligde ilk kez Akhisar'ı yenen Timsah, evindeki 3. galibiyetini elde etti.
Bursaspor ayrıca ligde 31 gole de ulaştı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor