16 Şubat 2015 | Pazartesi

İnsanlık suçu!

Yukarıdaki başlık Fernandao için değil!.. Bazı futbolcular böyle gaddarca faul yapabilir!.
İnsanlık suçu olan, böyle bir faul yapan oyuncuyu sahada tutmaktır!
Rakibin kalbinin üzerine vurulan bir taban söz konusu ve Abitoğlu sarı kart çıkarıyor. Ayıp diyeceğim, ayıba ayıp olacak! Önceki akşam Artı Futbol'da bir noktaya dikkat çekmiş ve, "Bu maç bitmeden bitmez, kim öne geçerse geçsin sonra geri düşebilir çünkü iki tane pes etmeyen takım kapışacak" demiştim… Aynen öyle oldu.
Önce Bilic'i kutluyorum, Atiba ya da Necip'ten devşirme stoper yapmak yerine Atınç'a güvendiği için.
Atınç hata yaptı, yapmadı ayrı konu ama Fernandao havadan-yerden etkisiz kaldıysa karar doğru demektir.

Kaleci Harun müthişti

İlk 15 dakikada Beşiktaş fırtına gibi eserken kalesinde golü gördü. Golün şokunu atlatan Kartal, Sosa'nın usta işi ince hareketlerinin akabinde Demba Ba ile durumu eşitledi. Sonrasında farkı açabileceği pozisyonlar da yakaladı ama Harun müthiş bir performansla Bursa'yı maçta tuttu.
Gecenin parlayan yıldızı Gökhan Töre'nin müthiş golü ile harç bitti yapı paydos sanılırken, "bitmeden bitmez" noktasında Bursa'nın genç yeteneği Ozan çıktı sahneye... Ozan harika golünü attıktan sonra sevinirken "Bitti, bitti" diye bağırıyordu...
Oysa bitmemişti… Töre aldı ve Kerim'in önüne bıraktı; Abitoğlu da en doğru kararını verip beyaz noktayı gösterdi… Sonrası malum; Demba Ba ve secde...
Bilic ve Beşiktaş'la birlikte Şenol hoca ve oyuncularını da kutluyorum. Beşiktaş'ın temposuna karşılık verdiler, trafik polisi gibi zırt-pırt düdük çalan hakeme rağmen harika bir maç izledik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor