10 Kasım 2014 | Pazartesi

N'aptın BA!

Keyifli maçın ilk yarısında Başakşehir topu Beşiktaş'a bıraktı ama oyunu bırakmadı. Rakibinin üç katı topla oynayan Kartal, bu üstünlüğünü rakip kale önünde pozisyona ve gole çeviremedi.
Cenk'in rövaşatası direkte patlarken Kerim'in şutu direği sıyırdı ve ilk yarıda Beşiktaş'ın tüm yaptığı buydu.
Başakşehir ise hesapladığı gibi kontratak sonucu değil bir kornerden, Franco'nun büyük hatası sonucu gol buldu.
Beşiktaş'ın ilk yarıdaki oyunun üzerine biraz çabukluk eklemesiyle hem pozisyon, hem de gol bulması çok zor olmayacaktı. Nitekim ikinci yarıda kanatlardan sıfıra inen, Kerim Frei ile orta alanı çok çabuk geçen Beşiktaş ilk bölümde ciddi bir baskı kurdu.
Başakşehir baskıya karşılık vermek adına kontratak silahına sarılsa da once müthiş Demba Ba golüyle beraberliği bulan Beşiktaş, ardından gecenin parlayan yıldızı Kerim'in golüyle öne geçti.

Kırmızı riski taşıyordu
İşin ilginç yanı kesinlikle en iyi gecesini yaşamayan Pedro Franco bir de kırmızı kart riski taşımasına rağmen Biliç bu oyuncuyu çıkarmayı bir türlü düşünmedi. Sonra beklenen oldu ve Pedro atıldı. Biliç de ondan sonra tedbir almaya yönelip Necip'le orta alanı, Ersan'la savunmayı güçlendirdi ve Kartal 9 kişi kaldığı maçta ecel terleri dökerek üç puanı aldı.
Uluslararası hakemimiz Cüneyt Çakır, iyi bir yönetim gösterdiği maçın son dakikasını uzattıkça uzattı. O arada bir gol olsa hesabını veremezdi.
Bunca kariyer var ama maçın bittiği anda bittiğini bilmiyor! Bu arada çıkardığı kartlar doğruydu tek eksiği bunları Kadıköy'de çıkarmıyor olması!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor