Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

12 Şubat 2015 | Perşembe

Kupa panteri Harun

Bursaspor, penaltılarla son 8'e kalırken, kaleci Harun kupa panteri olarak gecenin yıldızı oldu.
Ligin en çok gol atan (39) takımı Bursaspor, ligin en az gol yiyen (12) ekibi Başakşehir önünde Serdar Aziz dışında ideal kadrosuyla başladı.
3 Haziran'da Bursa'da yapılacak finali oynayıp, 29 senelik kupa hasretine son vermeyi amaçlayan Timsah, yedek ağırlıklı çıkan ve öncelikle gol yememeyi amaçlayan oyun anlayışını devam ettiren İstanbul ekibi karşısında özellikle ilk yarıda hiç etkili olamadı.
Pas kanallarını tıkayan Başakşehir'in alan daraltması sonucu pozisyon yönünden fakir kalan yeşil-beyazlılar, kanatlardan da beklenen isabetli ortaları yapamayınca, gole yaklaşmakta zorlandı.
İkinci yarının başında tablo yine değişmedi. 56'da Uğur Uçar'ın kendisini indirerek kazanılan penaltıyı Fernandao, üstten auta atınca, Timsah büyük bir fırsatı tepti. Kar yağışı altında oynanan mücadelede, kupada 2 kez hat-trick yapan 8 gollü kral Bakambu da defansını geride kuran konuk ekip önünde istediği boşlukları bulamadı.
Golsüz uzatmaya giden kısır mücadelede Şamil, 92'de beklenen golü atsa da, Mehmet Batdal 97'de fotoğraf çektirir gibi bomboş kafayla skoru eşitledi.
120 dakika berabere biterken, penaltılarda 2 atışı kurtaran Harun Tekin, gecenin kahramanı oldu ve Bursaspor'u çeyrek finale taşıdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor