Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

23 Eylül 2014 | Salı

Yazık oldu!

Bursaspor, evinde Beşiktaş'ı elinden kaçırırken, şok bir gole teslim oldu.
Aslında öyle bir ilk devre izledik ki, Timsah, Beşiktaş'a resmen top yüzü göstermedi.
Oyuna hücum presle başlayan ve her topa basan yeşil-beyazlılar, Ozan Tufan, Belluschi ve Josue'den oluşan ortaki üçlü, Atiba, Veli ve Oğuzhan'dan oluşan Beşiktaş'ın merkezine bariz üstünlük kurdu. Pas bağlantılarını çok iyi yapan Timsah, sahayı müthiş parselleyip ayağa oynadı.
Kanatlardan Volkan Şen ve Bakambu'yu Josue'nin adrese teslim paslarıyla pozisyona sokan Bursaspor, son vuruşlarda Tolga'yı geçemeyince, ilk 45 dakikada üretken oyununu golle süsleyemedi.
Hatta devre biterken yüzde 57'lik topa sahip olma ve 192'ye 92 başarılı pas oranları, bu üstünlüğü açıkça ortaya koyuyordu.

Bir anlık hata

Slaven Bilic'in 43 ve 46'daki Sosa ve Serdar Kurtuluş hamleleri dengeyi sağlama adına erken geldi.
Beşiktaş'ın ikinci yarının başındaki ataklarını iyi savunmayla savuşturan Timsah, sakatlanan Bakambu'nun yerine Traore hamlesiyle Jouse'yi sağ kanada çekti.
Kaleci Harun, 2 net pozisyonda 2 mutlak golü kurtardı. Fakat Belluschi'nin top kaybı sonrasıtaçtan gelen atakta defans derinliği kaybolunca, Bursaspor, Olcay Şahan'ın golüne engel olamadı.9 dakikalık uzatmada Bursaspor'un çabası puan getirmeye yetmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor