Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

31 Ağustos 2014 | Pazar

Kötü start!

Bursaspor, evinde son 6 sezondur yenilmediği Galatasaray önünde bu kez beklenileni veremedi.
Sürpriz bir kadro sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş, Belluschi, Holmen ve Josue'yi yanına oturtup, orta sahanın göbeğini Ozan Tufan-
Bekir Yılmaz ikilisinden oluşturdu.
Ancak Ferhat Kiraz'ın sakatlanıp 25. dakikada oyundan çıkmasıyla, Belluschi'yi orta sahaya gönderen Şenol Hoca, Ozan Tufan'ı sağ açığa çekti. Volkan Şen'i de sol kanada aldı.
Oyunu kendi sahasında kabul eden ve topu rakibine bırakan Timsah, özellikle ilk yarıda bir türlü hücumda çoğalamadı. Aslında üzerine gelemeyen Galatasaray'a karşı çok daha cesur bir futbol sergilenebilirdi.
Maraton ve kapalı kale arkası tribünlerinin ceza nedeniyle kapalı olması dolayısıyla statta coşkulu bir atmosfer oluşamadı.

Hakem skoru etkiledi

Burak Yılmaz'ın 52. dakikada ani ataktan attığı golden sonra hücumu düşünmeye başlayan Bursaspor, Ozan Tufan ve Traore ile yakaladığı fırsatları harcadı.
Traore'nin yerine 72'de Holmen ile forvet arkasına hamle yapan yeşil-beyazlılar, 3. resmi maçında da pozisyon ve final pası fakirliği yaşadı.
Timsah'ın son 15 dakikada Fernandao'nun nefis röveşatası ve Volkan Şen'in çabaları ve 7 dakika kala Josue hamlesi de sonuç vermedi.
Fernandao'nun Semih Kaya tarafından arkadan iterek düşürülmesine penaltı vermeyen hakem Halis Özkahya, 90. dakikada Olcan Adın'ın ofsayt golünü vererek maçın skoruna doğrudan etki etti.
Bursaspor'un son 2 günde bir alternatif forvet almalı, ayrıca orta sahadaki üretkenlik sorununu milli maç arasında mutlaka çözüp, Holmen, Belluschi ve Traore üçlüsünü takıma monte etmeli. Potansiyeli olan Bursaspor'un toparlanma süreci de kısa olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor