Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

18 Temmuz 2014 | Cuma

Çilingir olmayınca!

Son 5 sezondur Avrupa'da boy gösteren Bursaspor, evinde Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere önünde rövanş için umduğu skoru bulamadı!
Tür şansını rövanşa bıraktı.
Takımıyla 3 ay sonra hasret gideren 20 bine yakın yeşil-beyazlı taraftarın destek verdiği Timsah, beraberlik için gelen ve gömülü defans yapan rakip karşısında ilk düdükle birlikte kontrolü ele aldı.
Kanatlardan Aydın Karabulut ve Volkan Şen'in getirdiği toplarda, Bursaspor, geçen sezonun ikinci yarısında ses getiren Fernandao ile pozisyonlar buldu.
Ancak Gürcü kaleci ve defans bu net pozisyonlarda şanslıydı.
Orta sahadaki üçlü Bekir, Traore ve Belluschi, pozisyon hazırlama ve kilidi açma yolunda yeteri kadar üretken olamadılar.
Uzaktan şutlar da çerçeveyi bulmayınca ilk yarı gol sesi çıkmadı. Şenol Güneş, ikinci yarıya Aydın'ın yerine Ferhat hamlesi ile başlarken, İbrahim'in kafasının üst direkte patlaması büyük şanssızlıktı. Fernandao'nun sakatlanmasıyla Timsah, hücum planını Enes ile revize etmek durumunda kaldı. Oyunu rakip kaleye yıkan yeşil-beyazlılar, Gürcü duvarını bir türlü delemedi.
Görüldü ki; UEFA'da gruplara kalmayı hedefleyen Bursa'nın kilidi açabilmek için kreatif bir oyun kurucu çilingire ihtiyacı var. Bir de tecrübeli bir yedek santrfor mutlaka alınmalı...
Artık tek çare, haftaya Tiflis'te rövanşta turu getirecek gol veya golleri atabilmek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor