Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

26 Nisan 2014 | Cumartesi

..Ve sezon bitti!

Puandaş iki ekibin başkentteki mücadelesinde Bursaspor, 8 haftalık deplasman galibiyeti hasretini 9'a çıkardı.
Sakat Civelli'nin yokluğunda İbrahim ve Serdar Aziz bu sezon 3. kez yan yana oynarken, 36'da sakatlanan Serdar çıkınca Şamil stopere geçti ve yerine giren Bekir orta sahada Yasin'in önünde görev yaptı.
Oyunu kendi sahasında kabul eden Bursaspor, az sayıda taraftar önünde hücumda çoğalamadı. Fernandao ileride yalnız kalırken, tam 1,5 yıl aradan sonra formasına kavuşan Ozan İpek, maç eksiği nedeniyle sol kanatta etkisiz kaldı.
Son 7 maçta 5 galibiyet alan başkent ekibi, özellikle ilk yarıda daha net pozisyonlar buldu. Timsah ise, ilk 45 dakikada sadece 2'de 1 şut isabetiyle oynadı.
İkinci yarının başında Bursaspor saman alevi gibi parlayıp sönerken, G.Birliği, 65'te Zec'in kafa golüyle öne geçti.

Kimliksiz oyun
Yeşil-beyazlılar, ununu elemiş, eleğini asmış, deplasmana beraberlik için gelmiş tipik Anadolu takımı kimliğindeydi dün Ankara'da... Ortada ne bir coşku vardı, ne de rakibi ısıran bir ekip!..
Böylesine sıradan, temposuz ve pozisyon fakiri bir oyunla kazanmak imkansızdı. Nitekim öyle de oldu! Zaten ikinci yarıdaki Ferhat ve Şener hamleleri de bekleneni veremedi.
Yasak savar gibi umursamaz bir tavırla oynayan Bursaspor, son 3 haftaya 41 puanla girerek, Kaf Dağı'nın ardındaki Avrupa umutlarını da tamamen tüketti.
Şamil de uzatmalarda direkt kırmızı kart görerek tüy dikti! Artık önümüzdeki haftadan Ozan Tufan'a ek olarak gençleri 11'de görme zamanı geldi.
Çünkü Taiwo, Caja gibi ıskartalarla daha fazla vakit geçirmenin bir anlamı yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor