01 Kasım 2010 | Pazartesi

Kaostan döndüler

Son 4 maçta alınan mağlubiyetlerden sonra Schusterüzerine yoğunlaşan şüphelere Mersin İ.Y.galibiyetiyle bir nebze olsun ara verilmişti. Kara bulutların üzerinde dolaştığı Beşiktaş, dün gece son yıllardaki kadro ve performans olarak en olumsuz rakamlara sahip Sivassporile karşılaştı. Mağlubiyet serisinden sonra Schuster'in defansın göbeğine Ersan'ı monte ettiğini gördük.
Ersan'ın varını yoğunu ortaya koyarak oynaması takıma pozitif yansıdı. Beşiktaş'ın en önemli 4 oyuncusu; Quaresma, Guti, Ernst ve Aurelio'dur. Bu oyunculardan ikisi sahada olsun, Beşiktaş'ın bileği zor bükülür. 4 maçlık mağlubiyet serisinde olduğu gibi bu 4 oyuncudan sadece birinin olması, Ernst, takımı güçsüz bırakıyor.

Tabata gibi çok oyuncu var
Beşiktaş
maça oldukça istekli başladı. Guti'nin önderliğinde her zamanki gibi Bobo golünü attı. Geçen hafta eleştirilen Necip enterasan bir vuruşla takımının ikinci golünü attı. Beşiktaş her zaman 1-0 mağlup başlıyordu ama dün akşam buna son verdi. Beşiktaş artık baskılı oynayıp öne geçmeyi benimsemeli ve alışkanlık haline getirmeli. Holosko ve Tabata'nın performansları oldukça vasattı. Holosko her zamanki gibi sahada hayalet gibi dolaştı. Tabata için söylenebilecek en kısa ve net cümle: Türkiye'de çok fazla Tabata ayarında oyuncu var.
İkinci yarıda Beşiktaş orta alan hakimiyetini kaybetti. Kupa maçındaki 120 dakikalık performans ve Sivasspor'un yıldırma amaçlı aşırı sert futbolu Beşiktaş'ın oyun hakimiyetini kaybetmesine sebep oldu.
56' da Guti'ye verilen sarı kart Keita'ya gösterilmeliydi.
Kendini yere atmasıyla bizlere eski GalatasaraylıKeita'yı hatırlattı. Bu olumsuz etkenlere bir de Necip'in bir benzerini daha önceden de yaptığı pas hatası eklenince Sivasspor golü buldu.
Uzatma dakikalarında Sivas'ın kaçırdığı pozisyon sayesinde Beşiktaş kaosa giden bir tünelin ucundan döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor