06 Mart 2011 | Pazar

Balıkesirli hakemler

Galatasaray'ın bu sezon ligde Karabükspor ile oynadığı maçlarda Balıkesir bölgesi hakemlerinden nedir çektiği? Hatırlayalım, ligin ilk yarısında Karabük'te oynanan maçta Balıkesirli Aytekin Durmaz 2. dakikada uydurma bir penaltı veriyor ve Galatasaray maça 1-0 yenik başlıyor.
Arena'daki maçta yine bir Balıkesirli hakem İlker Meral, 3. dakikada Muhammet Özdin'in Kazım'a hareketi net bir penaltı ve sarı kart olmalı ama vermiyor.
18. dakikada Deumi ara yoldan ana yola kontrolsüz çıkan araba gibi Baros'a giriyor pozisyon penaltı ama hakem yine vermiyor.
Hiçbir hakemin ''Ben kolay penaltı çalmam, kart göstermem'' deme lüksü yok.
Çünkü oyun kurallarında ve hakemlikte böyle bir kriter yok. Yazık değil mi Galatasaraylı futbolcuların emeğine? İlker Meral, 5. dakikada Baros'un arkadan aşil tendonuna yapılan hareket net sarı olmalı vermiyorsun ama 21. dakikada Gökhan Zan'ın hareketinin faul olup olmadığı bile tartışılır pozisyona sarı veriyorsun.
Bu uygulamalarını görünce hakemliğinden şüphe duydum yönetimini beğenmedim.
Galatasaray kendi iç işlerinde yaşadığı sorunlardan kafasını kaldırabilmiş olsa hakem için sıkıntılı bir akşam olurdu.
Baros'a, Karabüklü Hakan ve Şenol'a gösterdiği sarı kartlar doğruydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor