Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

15 Ocak 2012 | Pazar

Beklenen sonuç

Farklı skor beni şaşırtmadı. Yine yazıyorum; Galatasaray her geçen gün üzerine koyan bir takım oldu. Oyunun kaderine etki edecek çok sayıda oyuncunun oluşuna bir de Fatih Terim'in takımın üzerinde kurduğu gücü eklerseniz ortaya çıkan Galatasaray'a şaşırmamak lazım. Hele ki Galatasaray gibi bir takım önünde 10 kişi kalırsanız yapacak hiçbir şey yok, bu sonucu beklemekten başka!

* * *
Galatasaray savunmasında dün farklı bir görüntü vardı. Eboue'nin yokluğunda sağ beke geçen Sabri'nin performansı kötü olunca Terim bu futbolcudan vazgeçti. Dün uzun zamandır forma vermediği Servet Çetin görev aldı. Terim, defansın göbeğinde oynayan Ujfalusi'yi sağ beke Servet'i de Semih ile birlikte defansın ortasına çekti. Bu savunma ilk yarıda az hatalı oynasa da ikinci yarıda daha iyiydi. Haliyle Adana Demirspor maçında oynayan Gökhan Zan, Ayhan, Aydın, Okan, Mertan, Serkan, Berk'i Terim bu maçta oynatmadı. Gözlerim yeni transfer Yiğit'i aradı ama yedek kulübesinde bile göremedim. Terim sanırım onu hazır bulmadı.

* * *
Karabük'e gelince ilk 30 dakika iyi futbol oynayabildiler. Sonrasında güçleri bitince oyunun kontrolünü Galatasaray'a verdiler. Gollere dikkat ederseniz birçoğunu kendi hatalarından kalelerinde gördüler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor