18 Temmuz 2011 | Pazartesi

Öylesine bir maç

Trabzonspor, kamptaki son hazırlık maçını Belçika liginin bir başka temsilcisi olan Charleroi ile oynadı. Burak, Engin, Alanzinho, Giray, Eren Albayrak, Piotr ve Tolga Zengin'i riske etmeyen Şenol Güneş, kampın son gününde finali, hazırlık maçı ile bağlayarak kafasındaki sistemi Charleroi karşısında uygulamaya çalıştı ve ilk yarıda sahaya sürdüğü kadro ile yine arayış içerisinde olduğunu gösterdi. Celustka sağ bekte, Ferhat ise sol bekte şans buldu. Mehmet Çakır ise sağ açıkta oynadı. Hamit ve Pawel ikilisi yorgunluktan olsa gerek gol yollarında bitirici hamleyi yapamadılar. Halil kaçırdığı penaltı ile bunu kanıtladı.
Orta alanda Colman çok çalışsa da anlaşabileceği partnerleri olmayınca etkisizdi. Sonuçta bordo-mavililer, Hollanda kampında 5 hazırlık maçı oynadı ve hiçbirinde yenilmedi.
Bu maçlar oyuncu performansı ve teknik adamın uygulamaları için ölçü olsa da Avrupa ve lig için takım hazır demek doğru değil. Oynansa da olur oynanmasa da türünden bir maçtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor