Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

19 Şubat 2011 | Cumartesi

Duygusal gece

Eskişehirspor evinde Sivasspor'u yenerek çok kritik bir üç puanı aldı. Birbirlerini iyi tanıyan iki teknik adamın buluşmasında özellikle ilk 45 dakikada futbol kalitesi oldukça yüksekti.
Nitekim Eskişehirspor maçın 16. dakikasında Serdar'ın golü ile öne geçmesine karşılık fazla sevinemedi. İki dakika sonra golü kalesinde gördü. Savunma oyuncusu Diago ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderince bu defa sevinen konuk taraf Sivasspor oldu.
Eskişehirspor Bülent Uygun ile Eskişehir'de hiç yenilmedi. Dünkü Sivas galibiyeti bu kuralı ileriki haftalara taşımış oldu. Deplasmanda ise sadece iki kez sırtı yere geldi.
İçeride az gol yiyip, çok atan Kırmızı Şimşekler, Sivas önünde ikinci 45 dakikaya tutuk buşladı. Konuk Sivas, 52. dakikada Pedriel ile yüzde yüzlük bir golden olurken hemen 1 dakika sonrasında bu defa Diago, Eskişehir adına önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

Alper sahanın dinamosuydu

Maçı kazanmak için tüm kozlarını oynayan Bülent Uygun ikinci yarıda oyuna soktuğu oyuncusu Pele'nin son dakikada attığı golle sahadan üç puanla ayrılmasını bildi.
Eskişehir'in dün sahada en çok çalışan ismi Alper'di. Alper bir dinamo görevi yaptı. İkinci yarıda oyuna giren Pele ise haftalardır oynamıyordu.
O da attığı gol ile kendisine güvenenleri mahcup etmedi.
Sol bekte oynayan Volkan Yaman da performansı ile göze batan isimler arasında yer aldı.
Sivas'ın dün hayal kırıklığı ise kaleci Korcan oldu. İlk golde iyi yer tutamadı. İkinci golde ise barajın arkasında kalarak kalesinde golleri önleyemedi.
Hakem İlker Meral vasat bir maç yönetti.
İkili mücadeleleri iyi süzemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor