Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

01 Şubat 2011 | Salı

Bir attı, üç aldı

Haftanın kapanış maçında Eskişehirspor, Konyaspor engelini 1-0 ile aşıp, ligdeki çıkışını sürdürdü. Bando Es-Es'in coşkusu, teknik direktör Bülent Uygun'un 8 maç sonra sahaya dönmesiyle birlikte hedefini büyüten Kırmızı Şimşekler ilk 45 dakikada pozisyon üretemedi. İyi kapanan Konyaspor, Es-Es'in forvetine gol pozisyonu vermezken, Eskişehir'in gol ayakları da zaman zaman zeminin azizliğine uğradı. İkinci yarıda kazanmak adına tüm kozlarını kullanan Bülent Uygun, Batuhan ve Serdar gibi etkili oyuncuları da sahaya sürünce maç hemen hemen Konyaspor kalesi önünde geçti desek yanlış olmaz. Beklenen gol son dakikalarda Sezer ile gelince Es-Es hem rahatladı hem de puan sıralamasında altıncılığa kadar çıktı. Kırmızı-siyahlılar sadece 1 puan düşünen Konya karşısında pozisyonu az olan 90 dakikadan mutlu bir şekilde ayrılıp Galatasaray maçına hedefini yönlendirdi.

Konya önlem almalı

Konyaspor ise Eskişehir karşısında kazanmayı hiç düşünmedi. Sadece 55. dakikada Robak ile yüzde yüzlük fırsatı kaçıran yeşil-beyazlılar oyunu kendi kalesinde kabullenince ev sahibi takıma fazlaca pozisyon verdi. Konyaspor hücumda üretken olamazken savunmasında da açıklar vererek ileriki haftalar için taraftarının kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Bu konuda teknik heyet ve yönetimin el ele verip önlemler alınması gerek. Sonuç olarak Eskişehirspor kritik Konya virajından kazasız belasız ayrılırken Konyaspor da aldığı bu yenilgiyle alt sıralarda kalmış oldu. Soğuk havaya rağmen takımlarını destekleyen Eskişehir taraftarının da hakkını teslim etmemiz şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor