İşte Galatasaray'ın Kadıköy zaferinin primi!
Hürriyet'in haberine göre Bursaspor maçında 2-0 geriden gelerek karşılaşmayı 3-2 kazanan Galatasaray'ı yeniden şampiyonluk ateşi sardı.
Medipol Başakşehir ile puan farkını 6'ya indiren sarı kırmızılılarda yönetim de kolları sıvadı. Yönetim, kalan 8 hafta tüm maçları kazanmak için 'şampiyonluk primi' paketini devreye sokma kararı aldı.
DERBİ PRİMİ 4 MİLYON!
Mutlu son için en kritik viraj olan Fenerbahçe derbisine 4 milyon TL prim verilmesi bekleniyor. Son 3 sezondur genel olarak galibiyet primi uygulayan kulüp, bunun yanında geçen sezonun son düzlüğünde 'havuz' sistemine geçmiş ve 21. şampiyonluğa ulaşılmıştı. Futbolcular da böylece daha çok kazanmıştı.
TEK HEDEF 8'DE 8 YAPMAK
Yönetim, geçen sezonun final haftalarında uyguladığı primi sistemini yeniden devreye soktu. Şampiyonluk priminin yanı sıra, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi, Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş derbisi ve kritik Medipol Başakşehir maçları için de ekstra galibiyet primi verilecek.
Yönetim ve teknik heyet, 20 sezondur galibiyet yüzü görülmeyen Kadıköy'de şeytanın bacağının kırılması halinde 4 milyon TL özel prim verilecek. Bu rakamda, geçen sezonki Beşiktaş derbisi baz alındı. 2. yarıda 23 puan toplayan G.Saray'da son 8 haftayı hatasız tamamlayıp şampiyonluğa ulaşılması için milli takım arasının ardından bu prim sistemi açıklanacak.
