Fenerbahçe'de Eljif Elmas transferi için görüşmeler resmen başladı!
Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren sarı-lacivertlilerde takımın en formda isimlerinden biri olan genç yıldız adayı Eljif Elmas'ın transferi için görüşmeler başladı.
Makedonya'da yayın yapan Sport Media sitesine röportaj veren Galatasaray'ın eski futbolcusu Goran Pandev, bir dönem forma giydiği Inter'in kendisine ulaşarak Fenerbahçeli Eljif Elmas hakkında bilgi aldığını söyledi.
"TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI"
Pandev açıklamalarında, "Inter Başkanı Giuseppe Marotta, Eljif Elmas hakkında bilgi vermemi istedi.
Transfer görüşmelerine başlayan Inter ve Fenerbahçe'ye yardımcı oldum. Eljif'in Inter forması giydiğini görmek istiyorum.
"12 İLA 15 MİLYON EURO ARASINI ÖDEMEYE HAZIRLAR"
Haberde Zenit, Tottenham, Lazio ve Manchester United'ın Eljif Elmas ile ilgilendiği iddia edilirken, 19 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'ye 12 ila 15 milyon avro arasında bir bonservis ödemeye hazır oldukları bildirildi.
Sarı-lacivertlilerin de ekonomik yönden rahatlamak adına Eljif Elmas'ın satışına izin verebileceği konuşuluyor.
