08 Ocak 2011 | Cumartesi

Yönetimin son şansı

Galatasaray'da ateş bacayı sardı.Türk Telekom Arena Stadı'nın 15 Ocak'ta yapılacak açılışı öncesi yönetim, kılı kırk yarıyor.
İmza atanlar orta sahanın solunda hücumcu 28 yaşındaki Arjantinli Emmanuel Culio ile bildiğimiz Kazım Kazım.
İki gün içinde iki Arjantinli daha geliyor. Formica, Old Boys'ta forma giyiyor, diğeri ise Anderlecht'in ön liberosu Biglia.
25 yaşında olan Biglia'nın da vatandaşı Formica ile imza atması an meselesi. "Golcü Mutu da sırada" deniyor.
Geçen yılı şöyle bir anımsayalım. Galatasaray'daişler iyi gitmediği için geçtiğimiz yılın devre arasında üst üste iki transfer gerçekleştirmiş Jo ile Santos sarı-kırmızılı renklere bağlanmıştı.
Sonuç tam bir fiyaskoydu.
Son dakika bombaları G.Saray'ın kucağında patlamıştı. İsabetsiz transferler sezon sonu adına yönetimi zorda bırakırken, Hollandalı hoca Rijkaard'ın da gidişini hızlandıran önemli etken olarak göze batmıştı.
Umarım bu kez hayal kırıklığı yaşanmaz. Tesisleşme ve şirketleşme adına önemli adımlar atan G.Saray'ın, sportif başarıyı da yanında taşıması şart. Zaten mayıs ayında yapılacak kongre öncesi yönetiminde son şansı.
Bana göre G.Saray'ın şampiyon olması hayal ama Avrupa kupaları hedefi mutlak tutmalı.

TSYD farkını gösterdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) geleneksel '48.Yıl Sporun Zirvesi' semineri Antalya'da yapıldı. Konukları ve konularıyla gündem yaratan yöneticisi, teknik adamı, sporcusu ve hakemiyle spor ailesinin bir araya geldiği seminerde Mustafa Denizli ve Şenol Güneş, Türk futbolunun 'neredeydik, neredeyiz ve nereye gidiyoruz 'unu değerlendirdi.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in açıklamaları tüm medyanın manşeti oldu.
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Bakan Nazım Ekren'in'Sporda Şiddet' paneli ilgiyle izlendi. 'Futbolda Marka Değeri' oturumuna ise Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem'in yayıncı kuruluş adına ilginç açıklamaları damga vurdu.
TSYD önemli bir organizasyondan başarıyla çıkmanın onurunu yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor