18 Aralık 2010 | Cumartesi

Bekleyip göreceğiz

Lafı evirip çevirmeden direk konuya gireyim. Çünkü bu konuda inanılmaz mailler alıyorum. Hep kendi görüşlerimizi aktaracak değiliz, bugün de Galatasaray taraftarının sesi olayım istedim. İşin özü taraftarlar günümüzün güçsüz, sıradan Galatasaray'ını Telekom Arena'da izleyecek olmaktan çok rahatsız. Genel kanı sezonun Ali Sami Yen'de noktalanması üzerine odaklanıyor. Aslında onlar haksız da değil. Dip yapan, ligde her takıma ilaç olan, düştüğü kaostan bir türlü sıyrılmayı hâlâ başaramayan Galatasaray'da yönetim isteseydi sezonu Ali Sami Yen'de noktalayabilirdi. Sportif başarısızlık adına bulunduğu içinden çıkılmaz karışık süreci Telekom Arena Stadı'na taşımayabilirdi. 40 yıllık evinde son süreçte ezilen, sırtı yerden kalkmayan G.Saray, Telekom Arena'ya gider gitmez destan mı yazacak? Tabii ki hayır. Bence bu düşüş Arena Stadı'nda katlanarak ivme kazanacak. Onun için hâlâ yönetimin açılış için acele ettiğini düşünüyorum, yani çoğu taraftarla aynı görüşteyim. Tabii ki bu saatten sonra yapılabilecek bir şey yok ama eğer yeni stadın açılış tarihi sezon sonuna taşınsaydı Arena Stadı'nın büyüsü de zamanından önce yara almamış olabilirdi.

Arena'nın büyüsü yetmez
15 Ocak'ta dünya devi Ajax'ın davetli olduğu açılış töreni elbetteki görkemli olacaktır. Önemli olan bu şovu sportif başarılarla skora yönlendirip sürdürebilmektir. Bugün için böyle bir umut yok. Ama yeni sezon için her şey değişebilir diyebiliriz. Çünkü her yönetim sezon sonunda şapkasını önüne alır sezon içinde yaptığı artı ve eksileri değerlendirip ligi nerde bitirdiğine baktıktan sonra bir transfer politikası belirler. Bu çalışma bir sonraki sezonun da yol haritasıdır. İşte Galatasaray yönetimi bu süreci isteseydi daha akıllıca, efektif kullanabilirdi. Hem yönetim olarak kendilerini, ardından da futbol takımını yeniden ele alıp güçlendirmeye zamanları olurdu. Demek ki ya düşünülmedi ya da böyle bir hamleye gerek görülmedi. Şimdi bekleyip göreceğiz. Hâlâ kombinelere ilgi göstermeyen taraftar mı haklı çıkacak yoksa işi oldu bittiye getiren yönetim mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor