26 Mart 2019 | Salı

Gururumuz

Milli Güneş içimizi ısıtmaya devam ediyor. Arnavutluk maçında futbolun güzeli olmasa da skor istediğimiz şekilde olmuştu. Dün gece Eskişehir'de hem iyi futbol oynadık hem de birbirinden güzel goller attık. Kısacası muhteşem bir gece yaşadık. (İlk 10 dakikada Moldova tam siper yapınca Mahmut ve Dorukhan da dikine oynamanın riskine girmeyince pozisyon bulmakta zorlandık. Ancak önde Burak ve Cenk'in savunmayı karıştırmaları ve kanatlardan gelen Hasan, Hakan ve Deniz'in bindirmeleri sonucu baskımız arttı ve beklediğimiz gol beklenmeyen bir oyuncumuzdan, Hasan Ali'den geldi. Gerçi artık beklemeliyiz çünkü Hasan Ali gol sevinçlerine alıştı, bizi de alıştırdı.)

***
Kapı kırılınca pas trafiğimiz arttı, Şenol Güneş'in gelecek dönemde bu takımı nasıl oynatacağını daha iyi hayal edebildik. Mahmut, Dorukhan, Cenk, Burak, Deniz, Hakan… Hep birlikte oyunu rakip sahaya yıktık. Attığımız kadar kaçırdığımız var. Bu galibiyetle Milli Takım üzerindeki ölü toprağı tamamen kalkmış oldu. Eskişehir Stadı muhteşemdi. Devletin başı Cumhurbaşkanımız oradaydı. Şanlı bayraklarımız herkesin elinde ve Çanakkale türküsüyle başlayıp, Türkiye, Türkiye sesleriyle yeri göğü inleten muhteşem de bir taraftar vardı.
***

Bu Milli Takım bizi mutlu edecek öyle görünüyor. Daha çok eksiğimiz var ama bu takıma katılacak Cengiz Ünder başta çok önemli oyuncularımız da var. Şenol Hoca bu çocuklarla bir kamp yaşasın, ondan sonra ezber oyun nasıl olur, tiki taka nasıl oynanır tüm dünya görecek. Elinde birbirinden yetenekli oyuncular olunca Şenol Güneş bir başka parlıyor. İnanıyorum ki Fransa, İzlanda maçlarında da bu Güneş parıl parıl parlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor