23 Mart 2019 | Cumartesi

Ohh be Milli Takım varmış!

Şenol hoca Milli Takım'a Güneş gibi doğdu… Göreve başladığı andan itibaren yurdun dört bir yanındaki negatif enerji dağıltı ve son yıllarda ilk kez memleketin neredeyse tamamı Milli Takım etrafında birleşti. Çok şükür… İyi başlamak çok önemli. Arnavutluk da kesinlikle küçümsenmeyecek bir rakip. Yeni bir hoca, yeni bir sistem derken kafamızda soru işaretleri yok değildi… Şenol hoca oyuncuların yaşlarınabaşlarına değil performanslarına bakarak dengeli bir on bir çıkardı sahaya.

Bir yanda Emre, Gökhan gibi tecrübeli isimler diğer yanda Okay, Merih gibi gençler ve öte yanda Cenk, Burak, Hakan gibi "ikisi bir arada" olanlar… İyi futbol üç günde ortaya çıkacak bir şey değil. İlk maçtan beklentilerimizi bu anlamda düşük tuttuk ama iyi mücadele etmeli ve kazanmalıydık. Beklentimiz çatır çatır mücadele eden bir Milli Takım'dı. Bu konuda hayal kırıklığı yaşamadığımızı söylemeliyim. Savunmadaki Merih ve Kaan'dan orta sahada Mahmut, Emre ve Okay'a, öndeki Cenk ve Burak'a kadar herkes savaştı. Arnavutlar için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Dişe diş, göze göz mücadele Burak Yılmaz-Cenk Tosun işbirliği sonucu gelen harika golle lehimize döndü.

İkinci yarının başında Gökhan-Zeki ve hemen ardından Emre-Dorukhan değişiklikleri sahada eksilen enerjiyi tamamladı. Beklentilerimizin altında kaldığını düşündüğümüz anda Hakan Çalhanoğlu öyle bir şutla Arnavut kaleciyi avladı ki, şapka çıkardık. Sonuç olarak, iyi başladık, inşallah sonu da iyi gelecek. Bu Milli Takım bizi mutlu edecek, yeter ki biraz sabırlı olalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor