31 Ekim 2018 | Çarşamba

Haftanın yorumu

YENİ MALATYA - GALATASARAY

Galatasaray, Malatya'da çöktü. Şapkadan tavşan değil kayısı çıktı. Ev sahibi takım maçın hakimiydi. Galatasaray yine golcüsüzlüğün cezasını çekti. Cimbom şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ

Fenerbahçe tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. A.Gücü karşısında da hiçbir varlık gösteremediler. Ali Koç bu yenilgiyi facia olarak değerlendirip, Cocu'yu gönderdi. Derbi Kanarya'nın son şansı.

BEŞİKTAŞ - RİZESPOR

Şenol Güneş, Mustafa Pektemek sürpriziyle Rizespor karşısına çıktı ve planı tuttu. 4 yıl sonra ilk 11'e giren Mustafa Pektemek ve üç asist yapan Ricardo Quaresma maçın yıldızlarıydı. Karşılaşmanın diğer yıldızı ise VAR'ın başındaki Cüneyt Çakır'dı. Bülent Yıldırım'ın saha içinde katlettiği maçı VAR odasından toparladı.

KONYA - BAŞAKŞEHİR

Konyaspor deplasmanı her takım için zor. Rıza hoca üzerine geleni avlamayı biliyor, bekleyen rakiplerin de üzerine sağlam gidiyor. Başakşehir bu zorlu deplasmanda çok önemli bir galibiyet almış oldu.

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR

Trabzonspor'un hangi maçta ne yapacağı belirsiz. G.Saray ve Kasımpaşa gibi iki takıma çuvalla gol atan Fırtına şu sıralar frene bastı. Bu hafta da Antalya'ya takıldılar. Şampilyonluk kovalar gibi bir halleri yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor