26 Ekim 2018 | Cuma

Avrupa neyimize!

Karşımızda Tromsö, Vardar gibi Avrupa'nın köy takımlarını bulunca "küçümsüyor" ve kaybediyoruz… Sevilla, Akhisar'ı küçümsemiyor!
Karşımızda Avrupa'nın önemli takımları olunca yine yeniliyoruz ve mazeretimiz yine hazır; adamların bütçelerine bak, bizim bütçemize bak! Anderlecht ve Genk bütçe mütçe dinlemiyorlar!
İşin özeti şu; Avrupa neyimize, dönelim ligimize… Bizim ligde, farklı bir hakem, farklı bir mücadele, farklı bir mentalite var; körler, sağırlar birbirini ağırlar muhabbetine devam… Bunlar genel arızalar gelelim Beşiktaş özeline…

***

Göztepe maçında iki stoper sakat, savunma helak olmuşken bir de orta sahayı bozan ve Medel'i stopere çeken Şenol hoca, o maçta Necip'i stoper oynatmayı akıl edememişti… Dün elinde Roco ve Vida varken Necip'i stoper yapmayı tercih etti ve orta sahayı yine enerjisiz bıraktı… Hepsi o kadar mı!?
Haftalardır yok hükmünde olan Larin'i dün gece hatırladı Şenol hoca!
İnanılır gibi değil. Bir insan bu kadar mı kendi ayağına sıkar.. Kime, neyi kanıtlamaya çalışıyor anlamış değilim. Oğuzhan ve Tolgay aynı takımda olmaz… Yaş ortalaman 33 olmasa, Quaresma'n, Love'ın, Babel'in, Lens'in geri koşsalar olur ama durum bu değil. Öyleyse bu inat niye!?
Beşiktaş kendi sahasında Genk'ten fark yiyor. Sözün bittiği yer!
Nerede şampiyonlar Ligi nde gruptan namağlup çıkan Beşiktaş, nerede dün geceki takım!?
Sadece Talisca'mıydı bu farkı yaratan!
Kimse kendini kandırmasın;
Şenol Güneş eski Şenol Güneş değil, Beşiktaş da eski Beşiktaş değil.
Hoca eskiye dönmeden takım asla o günlere dönemez...
Yazık hakikatten çok yazık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor