30 Ekim 2018 | Salı

Hakkını helal et

Kazandığınız bir maç, hatalarınızı görmeniz için en iyi fırsattır, eğer niyetiniz hatalardan ders almak ise bu fırsatı kullanmalısınız.
Şenol hoca sarı kart sınırında olması ve hafif sakatlığı nedeniyle ve sanırım biraz da Başakşehir maçını düşünerek Medel'i yanında tuttu ve Oğuzhan'ı sürdü sahaya.

Peki ne oldu!? Rizespor on kişiyken bile Beşiktaş'la başa baş oynadı. Hikaye bu kadar basit... Yaş ortalaması 30 küsur olan Beşiktaş orta sahası Oğuzhan'ı da taşımaz, Tolgay'ı da... M. Atiba şart ve bunun dışındaki tüm arayışlar fantastiktir.
Maçtan önce A Spor'da söyledim, Oğuzhan'ı oynatmak büyük risktir ve tekrar yuhalanması halinde bu çocuğu kaybedersiniz! Sanırım olan bu dur! Yazık!.
Beşiktaş penaltı atıyor ve topun başında Quaresma! Sonuç yine kaçtı! Yazık kere yazık, Vagner Love diye bir penaltıcın varken bu komedi niye!? Sonunda Vagner'i de penaltı atamaz hale getireceğiz, görüntü öyle.

Mustafa Pektemek dört sezon sonra ligde on bir gördü! Peki bu güne kadar hiç şans bulmayı hak etmedi mi! Bir oyuncu bunca zaman görmezden gelinmemeliydi. İşte dün şans buldu ve geceyi aydınlattı.
Sana saygım büyük Şenol hocam... Hepsi bir yana biricik kızımın nikah şahitliğini yaptın, şeref verdin.
Yani senin için art niyetli düşünme ihtimalim yok. O nedenle yanlışlarına devam ettiğin sürece seni en sert şekilde ben eleştireceğim.
Sürç-i lisan edersem şimdiden hakkını helal et. Çünkü niyetim başarındır başka bir şey değil.
Not: İyi ki VAR var... Yoksa Bülent bir penaltı, bir de kırmızı yemişti...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor