15 Ağustos 2018 | Çarşamba

Orman yangını

Başkan Orman yönetim içi çekişmelere, mayıs ayındaki olağan genel kurula kadar tahammül edemeyeceğine kanaat getirince gemileri yaktı.
Beşiktaş olağanüstü genel kurula gidiyor ve muhtemelen mevcut yönetimin yarısı değişecek.
Peki Başkan bunu neden yaptı, mayısa kadar bekleyemez miydi?
Daha dinamik Bir yandan transfer yapmakta zorlanırken diğer yandan Türkiye'ye karşı yapılan ekonomik saldırılar sonucu kurdaki artış nedeniyle omuzundaki yük kat be kat artan Başkan tüm bunların yanı sıra bir de iç çekişmelerle uğraşmak istemedi.
Şimdi kendisine daha yakın isimlerle, daha dinamik ve en önemlisi daha huzurlu bir yönetim kurmayı hedefliyor.
Peki Başkan'la sorunlar yaşayan Ahmet Nur Çebi bu kongrede aday olur mu?
Tek aday olur Kendisiyle konuşmadım ama olacağını sanmıyorum.
Çünkü bu tür bir hazırlığı olduğunu düşünmüyorum.
Fikret Başkan tek aday olarak girer ve yönetimini yenileyerek çıkar bu işten.
Peki mayısta ne olur derseniz, mayısa daha çok var ve kulübün durumu, hatta takımın sezonu nasıl tamamlayacağı bile olağan genel kurulda etkili olur.
Yani, yanisi şu; mayısı görmeden, mayıs hakkında tahmin ve yorum yapılmaz…

Güneş tutulması
Şenol hoca her sezon başı böyle bir kriz yaşıyor. Kah mali konuları, kah kendi sözleşmesi, kah transfer konuları üzerinden bir tartışma açan hoca durduk yere ortamı da geriyor.
Deyim yerindeyse her sezon başı Güneş tutulması yaşıyor Beşiktaş!..
Tüm kulüplerin mali sorunları var ve Beşiktaş gibi rakipleri de transfer yaparken bin düşünüp bir hamle yapıyorlar, çünkü artık deniz bitti.
Bu gerçeği görüp öyle beklentiye girmeli ve ona göre davranılmalı.
Bu herkesin daha huzurlu olması için şart.

VAR!
Bakmayın siz VAR'ı tartışmalı hale getirmeye çalışanlara… VAR futbol sahalarında ilk top yuvarlanmaya başladığı andan bugüne, bu oyuna dahil olan en harika oyuncu!
Hatalar var ve olacak, en başta fıtratında eyyamcılık olan bazıları VAR başında da eyyam yapacaklar. Ancak bunların hepsi zaman içinde ayıklanacak ve Rusya'daki dünya kupasında olduğu gibi VAR bizim ligimize de kalite, sürat ve hakkaniyetli mücadele getirecek.
O nedenle sonuna kadar VARım!

Barış, Fatih, Yunus, Abdülkadir
Fenerbahçeli Barış'a bayıldım, Beşiktaş'ın stoperi Fatih ona keza.
Galatasaraylı Yunus öyle. Trabzonspor'da sahalara yansıyan ikinci Abdülkadir (Parmak) de özel bir yetenek… Kulüplerin mali darboğazı alt yapıların işine yaradı.
Gençler kardelen gibi çıkmaya başladılar. Her birini özenle korumalı, abartmadan desteklemeli ve yollarını açık tutmalıyız. Rabbim bahtlarını da açık eylesin inşallah.
Bu gençlere çok ihtiyacımız var.

Takma kafana Necip
Necip Uysal sadece yeteneğiyle değil efendiliği ve sahadaki duruşuyla taraflı tarafsız herkesin saygısını kazanmış gerçek bir centilmendir.
Akhisarspor maçında bir hata yaptı ama o hatanın asıl sebebi onu alışık olmadığı yerde oynatmakta ısrar eden Şenol hocadır!
Necip Uysal, İsviçre çakısı gibi, sağ beke koy sırıtmaz, orta sahada zaten her şekilde faydalı olur, stoperde de (Liverpool maçında olduğu gibi) zaman zaman çok etkili oynuyor ama yine de en çok zorlandığı bölge orası.
Şenol hoca elinde hiç stoper kalmazsa yine Necip Uysal'ı kullansın ama gerçek stoperleri kenarda otururken Necip'i devşirmezse iyi eder…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor