10 Ağustos 2018 | Cuma

Bir attı, bin kaçırdı!

Avusturya temsilcisi Lask Linz enerjisi yüksek bir takım… Kaliteleri çok yüksek olmasa da birbirlerini tamamlayan, iyi anlaşan ve takım halinde hareket edebilen dinamik bir oyuncu topluluğu vardı Beşiktaş'ın karşısında.
Beşiktaş iyi top çeviren, yerine göre hızlı pas trafiğiyle rakibin dengesini bozan bir ekip. Beşiktaş karşısında direnmek için koşmaktan ötesini yapmak zorundasınız. Linz takımı da öyle yaptı. Hem çok koştular, alan daralttılar hem de fırsat buldukları anda topu kapıp hücuma kalktılar.
Bu görüntü içinde ilk yarıda iki, ikinci yarıda bir pozisyon bulabildiler.
Ancak oyunun genelinde hakim olan ve attığından kat be kat fazlasını kaçıran takım Beşiktaş'tı…

AVUSTURYA'DA DA KAZANIR
Oğuzhan'ın boş kaleye gönderemediği bir top ve altı pastan dışarı gönderdiği ikincisi, Tolgay'ın direkten dönen vuruşu... Normal şartlarda daha farklı bir skor elde etmesi gereken Beşiktaş, biraz şanssızlık ama çokça rakibin her an, her yerde direnmesi ve mücadele etmesiyle istediği farkı yapamadı.
Peki tur için 1-0 yeter mi? Beşiktaş ile Linz arasında ciddi bir kalite farkı var ve Kartal bu rakibi deplasmanda da rahatlıkla yener.
Benim kafama takılan şu; işler istediğiniz gibi gitmiyorsa oyuncu değiştirmek için maç sonunu beklemek ne derece doğru bir harekettir! Şenol hocam bunu bir düşünmeli. Oğuzhan yorulmuş, Lens oyundan düşmüştü, değiştirmek için bu kadar beklenmemeliydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor