16 Mayıs 2018 | Çarşamba

Algı!

Beşiktaş lig dördüncüsü ama yeni sezonun kombineleri bitmiş gibi! Taraftar şahlanmış, ligde kaçıncı olduğunu bir yana bırakıp yeni sezona şimdiden hazırlanıyor. Yine tıklım tıklım olacak Vodafone Park… Bravo Beşiktaşlı, yüreğine sağlık.
Şenol hoca şimdiden yeni sezon planlamasına başladı, çünkü geçen sezon kendisininkiler dahil yapılan tüm hataları iyi biliyor. Sağlam bir ders aldı! Süper Lig'de hakem hatalarından daha önemli olanın bu konuda oluşturulan ALGI olduğunu artık çok iyi biliyor. Beşiktaş kollanıyor algısı yaratan rakipleri kollana kollana şampiyonluğa koşuyorlar.
O nedenle Güneş hırs küpü!
Gelecek sezon hakem hatalarını bile tolere edecek kadar iyi olmak zorunda! ALGI operasyonlarına cevap vermek yerine sahada fırtına gibi esen bir takım yaratıp tüm eyyamcıları susturmaya kararlı… Çok şey öğrendi Güneş bu sezondan… ALGI'nın gerçekten bile daha önemli olduğunu anladı… Amerikalılar'ın dediği gibi ALGI gerçektir! Artık bu gerçek ışığında düşünülecek herşey… Koca sezon kollananlar kendi hatalarını örtmek için dikkatleri Beşiktaş üzerine çektiler… Yetmedi Beşiktaş'ın hocasını, yönetimini binbir polemiğin içine çekmeye çalıştılar…

ÇOK YAZIK EDİYORUZ
Son 3 yıldır bu ligin en iyi futbol oynayan takımını kıskançlık krizleri ile değerlendirip ona göre eyyam ve ALGI operasyonları yaparak yordular, üzdüler. Beşiktaş kadar, Türk futboluna da zarar verdiler ama umurlarında mı?
Bizde adet böyledir; öne çıkanı geri çekmeyi marifet sanarız! Yıllar önce, tıpkı bugünkü Beşiktaş gibi ligin çok üzerinde futbol oynayan Galatasaray takımını da aynı şekilde yıpratıp yok etmedik mi? Yoksa O UEFA Şampiyonluğunun ardından hem G.Saray çok daha iyi yerlere gelir, hem de Türk futbolunda çıta yükselirdi. İzin vermediler.
Yani… Yanisi şu; sistem değişmedi, öne çıkana çelme tak, arkada kalanı ittir ve tepede rekabetin sürmesini sağla. Biz buna futbol diyoruz.
Aslında yazık ediyoruz hem kulüplerimize, hem futbolumuza…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor