09 Aralık 2018 | Pazar

Uzun ince bir yol

zatma dakikalarını bile doğru kullanacaklarına, terlerinin son damlasına kadar savaşacaklarına taraftarlarını inandırmış bir takım artık Trabzonspor.
O ışığı görenlerin şehir dışından şehire, şehirlerden de deplasmanlara akışlarının başka bir izahı olamaz.
Bu inanç birlikteliğinin özellikle kadro dışılar sonrası artarak saha sonuçlarına sirayet etmesi de tesadüfün çok ötesi bir durumdur.
Sahada birbirini motive eden, yardımlaşmanın her türlüsünü gösteren oyuncuların bu hırsı amaca ulaşma yolunda en önemli faktör olsa gerek.
Dün gece özellikle yaşı 30 üzeri oyuncuların sahada gösterdikleri hırs ve buna bağlı performans verileri genç oyuncuları daha da ateşleyen unsurlardı.
Dün gece...
Kilitlenmiş bir oyun ve bunu çözmek için adeta her yolu deneyen bir takım vardı sahada...
Üstelik bunu yaparken de defans güvenliğinden taviz vermeme işini oyun içinde daha da geliştiren bir Trabzonspor izlettirdiler.
Genç Hüseyin'in gittikçe yerini daha da sağlamlaştırma adına soğukkanlı oyunu ve Troure ile uyumu...
Ve tabii Onazi'nin bu takım için ne kadar önemli olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu.
Pereira'nın üzerinde yük gibi duran "sarı" kartına rağmen çizgisinde ve pas oyununda Abdülkadir'e, Yusuf'a ve takım savunmasına katkısı inanılmazdı yine.
Dün gece...
Öyle bir karşılaşma başlangıcı ve devam edişi vardı ki Trabzon'da, maç adeta bağıra bağıra Abdülkadir Ömür'ü işaret eder gibiydi.
O Abdülkadir de dün akşam takımı adına kilidi çözen pozisyonların baş aktörü oldu. Kapanan, topu adeta Trabzonspor'a teslim edip sabırla rakibini "bekleyen" Konyaspor takımı karşısında golün gelme ihtimali, gelirse dakikası önemliydi.
Abdülkadir'in penaltı pozisyonu ve gol sonrası takımın iştahı bu sene o sene mi diyenleri yollara düşürecek gibi. Haksız da sayılmazlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor