26 Kasım 2018 | Pazartesi

Resital...

Dün gece Trabzonspor takımı her tür olumsuzluğa rağmen adeta şehire akan, tribünlere dolan ve 90 dakika coşkuyla takımını destekleyen taraftarına vefa borcunu öder gibiydi. Böyle bir tempo, böyle bir üretkenlik, böyle bir hücum zenginliği sanıyorum uzun süredir ligimizde görülmemişti. Trabzonsporlu oyuncuların son bölümdeki görüntüleri "adeta son nefes" verilene kadar mücadeleye devam niteliğindeydi. Her biri rakiplerine karşı bireysel üstünlükler bir yana takım oyununu oynama adına da müthiş görüntü verdiler.

***
Dün gece Trabzonspor takımı rakibinin puan sıralamasındaki yeri ve oyun anlayışındaki git gelleri de avantaja çevirerek kazanmasını bildi. Uzun süre formasından uzak kalan Yusuf, kenarda Abdülkadir ve Pereira, maestro kaptan Sosa, Onazi, solda Novak, Nwakaeme müthiş işlerini "gollerle" süsleyemediyseler burada Harun'a bir parantez açma gereği vardır. Dün gece Trabzonspor takımı uzun yıllar sonra ezeli rakibini yenmek suretiyle psikoljik esiği de geçmiş oldu. Dün gece sahada kalede Uğurcan Çakır vardı. Esteban oynamalı diyenlere, onun motivasyonunu bitirmeye çalışanlara adeta sahada cevap verdi duruşuyla.
***

Dün gece Uğurcan, Yusuf, Hüseyin, Abdülkadir ve sonra Batuhan onlara inanıldığında, motive olduklarında, emsallerinden fazlalıklarının olduğunu gösterdiler. Hüseyin'i Erzurum'da kupa maçı yorumlarken; "çok temiz ayakları var" diye anlattığımda "öz evlatçı, parlatıyor onu" diyenlere dün gece cevabı tertemiz vermiş oldu. Toprak üretiyor. Gölge etmeyin, çocukları boğmayın yeter... Bazen eksikleriniz sayesinde fazlalıklarınızı görürsünüz. Dün geceki gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor