05 Kasım 2018 | Pazartesi

Hezimet gecesi

Hafta, şampiyonluk iddiasına sahip takımların puan kayıplarına sahne olunca akıllara yine o "eyvahlar" geldi Trabzonspor camiasında. Fırsat sezonunda, avantaj haftalarını bir bir geri tepen Trabzonspor için bu hafta şans "bir kez daha" kapıyı çalmışa benziyordu. Bursaspor dinamik kadrosu, etkin kenar yönetimi ve istikrarlı oyunuyla çok fazla puan toplamasa da çıktığı her maçta bitiş düdüğüne kadar zorlayan bir takım olarak haftalara damga vuruyordu...
Bursaspor defanstan çıkarken kaptırdığı bir top sonrasında kalesinde golü görürken;
Trabzonspor kaptığı top sonrası pas organizasyonu ile golü bulmuş oldu...
Kendi sahan ve seyircin önünde en anlamlı işini; rakibin defanstan çıkarken net hatası sonrası yapıyorsan rakibe çalışma, rakip analizlerini gözden geçirmen gerekiyor.

***
İki forvete döndükten sonra alınan bazı başarılı(!) sonuçların izleyenler nezdinde karşılık bulması teknik heyeti de cesaretlendirmiş olacak ki; gerçeklerden kaçılmaya devam edildi.
Samet Aybaba'nın oyuna hamlelerine Ünal Hocanın geciken ve anlamsız hamleleri eklenince sonucun daha da ağır olmaması Trabzonspor'un şansı idi belki de...
Affı sonrasında, Rodallega'yı kesip daha ilk o hafta Burak'ı kadroya yazman; ona ilk mağlubiyetindi Ünal hocam.
Dün akşam doğru ya da yanlış onu oyundan alarak bir duruş sergilediğini düşündürürken; Burak'a adeta Rodallega'yı da "bak benim tavrım sana değil" mesajı verir gibi anlamsız şekilde kenara alman hezimetin oldu. Hiç kusura bakma!
Ve Burak Yılmaz, yanlış ya da doğru kenara alındın. Yaptığın davranış da senin hezimetin oldu...
Olan da Trabzonspor'a oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor