Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

28 Şubat 2019 | Perşembe

VAR bir hata!

Bu yolda mağlup galip sayılır sözüne Hatayspor yakışır. G.Saray gibi şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı 2-0'dan geriden gelip 4 gol atmak ve maçı kazanmak Hatayspor tarihine geçecek ve uzun yıllar unutulmayacak bir zaferdir. Hatayspor'un hocası ve oyuncularını teslimiyetçi bir ruha bürünmedikleri için ve sonuna kadar savaştıkları için kutluyorum. G.Saraylı oyuncuların çoğu ilk 11'de yer bulmuyor. Ama formayı kapmak adına bu tür kupa maçları bir fırsattır. Maalesef kulübede oturmak bazı oyuncuları zihinsel olarak paslandırmış, sorumluluk duygularını köreltmiş. Hatay'ın kötü zemini iki takım için de mazeret kabul edilebilir çünkü engebeli zeminde bırakın mücadele etmeyi, top sürmek, üst üste 3 pas yapabilmek mümkün değil. G.Saraylı oyuncular bu konuda zorlandılar. Ama 2-0 öne geçmiş büyük bir takımın oyuncuları artık oyunu kontrollerinde tutmalı ve rakibin baskısını da engellemeliydi. 2-2'lik skordan sonra dağılan, panikleyen bir G.Saray izledik. Fatih Terim, yeniden bir yapılanma içine girecekse bazı yerli oyuncularla ilgili de 'G.Saray'da oynarlar mı' sorusunu masaya mutlaka yatırmalıdır.

***

Hataysporlu oyuncular G.Saray'a karşı sergiledikleri iki maçtaki oyunu lige de taşırlarsa Süper Lig'e rahat gelirler. Kupaların takımı G.Saray, Hatay'da korku tünelinden geçmesine rağmen yarı finale yükselmeyi başardı. Ama alınan ağır yenilginin hesabını Fatih Terim mutlaka soracaktır ve sormalıdır. VAR ile ilgili şüpheler oluşmaya başladı. Biz mi doğru kullanamıyoruz, yoksa yönetenler mi yetersiz? İsmail Çipe'nin hatalı yediği golün ortasında top dışarı çıkmış gibi göründü. Onyekuru'nun attığı golde de bence pozisyon ofsayt değildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor