07 Mart 2016 | Pazartesi

Trabzonspor'a yakışmadı

Trabzonspor 9 oyuncusundan yoksun sahaya çıkıyor. Tamam… Alınan sonuçlar nedeniyle mental olarak bir yorgunluk yaşıyor buna da tamam. Ancak Trabzonspor'un bu kadar sonucu kabullenen bir futbol oynamasını kabul etmek mümkün değil.
Bordo-mavili takım sadece oyunun ikinci yarısında 20 dakika oyuna tutunabilmek için direnç gösterdi.
Bunun dışında büyük bir takım gibi refleks gösteremedi. İki takıma bakıyorsun tüm istatistiklerde Torku Konyaspor'un üstünlüğü var. Bir başka söyleyişle oyunu domine eden takım ev sahibi ekip. Kocaman'ın ekibi pas oyununu oynayıp, Trabzonspor savunmasında gedikler arıyor. Nitekim ilk gol adeta bas bas bağırarak geliyor. Bordo mavili takım yerleşik kurgudayken Meha-Halil İbrahim ve Traore arasındaki pas bağlantısına engel olamıyor. Doğal olarak bunda Douglas-Mustafa Yumlu uyumunun olmaması önde Akakpo ile Ramazan'ın katkısının yetersizliği önemli etken. Yine de Trabzonspor böyle bir gol yememeli.

Hoca cesur olmalıydı
Tamam golü yedin o zaman tepki vereceksin.
Kanatta Özer ve Sefa etkisiz.
Bosingwa arkadan bindirmiyor, Yusuf'un gayreti yetersiz. Öyle olunca oyun genişlemiyor.
Bir bakıma Konya'nın isteği oluyor ve savunma hunisinin içinde Muhammed de eriyor.
Tabii ilk yarıda Sefa'nın ikinci yarıda taç atışından gelen topta Özer'in birkaç adımdan kullanamadığı net pozisyonlara da vurgu yapmak lazım… Konya bu ligin en az pozisyon veren takımı.
Bu net pozisyonları gol çeviremezsen, yenilgi kaçınılmaz olur. Hami Hoca da bu maçı iyi irdelemeli. Trabzonspor gerideyken gol için iki forvete dönmek yerine Muhammed-
Cardozo değişikliği yapmak ciddi bir yanlıştı.
Risk alınacak yerde Hami hoca o cesareti gösteremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor