07 Nisan 2019 | Pazar

Belhanda’nın derdi ne?

Dört gün önce kupa maçı.. O günkü Malatya ve o günkü G.Saray.. 4 gün sonraki Malatya ve bugünkü G.Saray. Hangi G,Saray, hangi Malatya diye sorarsak; şu gerçek ile karşılaşacağız. G.Saray koşar ve mücadele ederse, Malatya'yı yenerken zorlanmaz. Çünkü iki takım arasında kalite farkı var. Zaten takımlar arasındaki kalite farkı, kaliteli takımın mücadelesi arttıkça belli oluyor. Yoksa, durarak oynandı mı, ortada kalite falan kalmıyor. Dün akşam G.Saray hiçbir bahane ve yoruma bakmaksızın net bir galibiyet aldı. Fernando daha iyi olabilirdi, Linnes ise kusursuz oynadı. Diagne, G.Saray'a geldikten sonra iyi top alamadığı, hatta bazı futbolcuların ona top atmadıkları konuşuluyordu. Bu konuda da Diagne yıpratıldı. Herkes onun maliyetini konuşuyor. İyi güzel de, Galatasaray takımı santrforsuz kalmışken, yönetim Türkiye'deki gol kralını G.Saray'a alıyor. Bu, takım içindeki dengeleri de bozabilir. Aslında bozmaması gerekiyor. Çünkü Diagne'nin kulübüne verilen para ile kendisinin aldığı para ayrı ama bazı futbolcular Diagne'den fazla para alıyorlar G.Saray'da.. Haliyle bu bıdı bıdı, Diagne'yi de zaman zaman bozdu. Hatta kendisine atılan bir tweet'e de, gereksiz yere cevap verdi Sen tweet'e bakarsan, yere düşersin. Sen karşı kaleye bakıp gollerini atacaksın, en iyi cevabı öyle verirsin. Şimdi gelelim sadede.. Diagne iki gol atmış.. Bir penaltı daha kazanıyor G.Saray ve topun başına Belhanda geliyor. Yahu kardeşim, maç 2-0 olmuş, adam sıkıntılı, iki tane golü atmış, bırak üçüncü golü de atsın, üçlesin.. Niye bozuyorsun? Bu sefer de seyirci bağırdı, Diagne de geldi, topu senden aldı! Bu görüntü Belhanda'ya da yakışmadı, Diagne'ye de.. Bir de şu yönü var olayın.. Belhana'nın bu olayından sonra Diagne penaltıyı kaçırsa ne olacaktı? Buyurun buradan yakın! Çünkü psikolojik olarak topa rahat gelmedi Diagne.. Ama burada şu görüldü, demek ki takımda bir otorite boşluğu ya da noksanlığı var. Bunu da çözebilecek insan teknik adam. Bu durumlara gelmeden çözüm bulmak lazım, yoksa bu durum milletin ağzında ciklet olur.
Artist Marcao!
Galatasaraylı Marcao'yu yazmadan olmaz.. Malatya maçı öncesi sarı kart ceza sınırındasın. Fenerbahçe derbisinde oynaman için kart görmemen gerekiyor. Kendi kalene 50 metre mesafede balta gibi faul yapıyorsun gereksiz yere. Haftaya F.Bahçe derbisinde yoksun! Sonra da artistik yapıyorsun, yere yatıp ağlanıyorsun! Bırakın bu işleri, Devlet şu işleri!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor