Bülent Tulun

Bülent Tulun

03 Mart 2011 | Perşembe

Fatura yönetime

Sahada beyaz formayla oynayan Gaziantep takımına sarı-kırmızı forma giydirseniz herkes G.Saray zannederdi. Oyunun hakimi bütün maç boyunca kırmızı-siyahlılardı.
İstediği gibi top dolaştıran, basan, oyunu dinlendiren hep Gaziantepspor'du.
Özellikle savunma ve orta sahasındaki oyuncuların müthiş bir performans gösterdiği Gaziantepspor, bileğinin hakkıyla Galatasaray'ı eledi. Transfer ettiği ve tam isabet sağladığı tüm yabancı oyuncuları sahadaydı. Bu da ne kadar doğru işler yaptıklarının bir göstergesiydi. Galatasaray'da ise ikinci yarıda rakip sahaya oyunu yıkmak doğruydu ama babadan kalma doldur boşaltlarla artık modern futbolda bir yere varmanız olası değil.
Sağ bek Lucas'tan orta sahada oyun kurucu, orta saha oyuncusu Cana'yı savunmacı yaparsanız, santrfor olarak transfer ettiğiniz ve bir çuval para verdiğiniz Stancu'yu da sol açık oynatırsanız futbol denen oyunda da bunların cezası fazlasıyla kesilir.

Nerede yanlış yaptık!

Sabri'nin oyunun başında sakatlanması her ne kadar bütün düzeni bozduysa da bunun tedbirini almak da, futbolun içinde olan bu tip süprizlere doğru müdahale etmek de teknik heyetin görevidir. Hafta içinde sıkıntıların futbolcuların sinirlerini bozduğu bir ortamda, yalanlanan kavgaların doğruluğu kurtarıcı olarak oyuna alınan Pino'nun tüm lakayt davranışlarıyla doğrulanmış oldu.
Ezici bir farkla orta sıraların da aşağısında seyredilen Süper Lig'deki durumdan sonra tek Avrupa çıkışı olan kupaya da veda edilmiş olundu. Bu, son senelerde yaşanmayan bir durum.
Bu durumdan en çok üzüntü duyan muhakkak ki Galatasaray taraftarı ama bu kulübü yönetenlerin de empati yaparak "Acaba nerede yanlış yaptık?" diye oturup düşünmeleri lazım.
Yaşanan bu kara sezonun sonuçları değişik şekillerde yönetenlere fatura edilecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor