Bülent Tulun

Bülent Tulun

20 Şubat 2011 | Pazar

Tribünlerden mesaj

Lorik Cana yeni moda stoper, Lucas ise defansif orta saha... Yani ikinci bölgeden oyunu başlatan adam olduğu zaman sıkıntılar çekersiniz. Takım olabilme hüviyetinden gün geçtikçe uzaklaşan 11 oyuncuyu ilk yarıda kenardan yöneteyim derken, sürekli bağıran Armonisiz bir teknik heyet görüntüsü vardı. Zaten stadın da yarısı boştu.
Maalesef motivasyon denen parametre Galatasaray'ın çok uzaklarında...
Gün içinde yaptığı bilgilendirme toplantısında "Mevcut sportif direktörü sezon sonunda yollayacağım" anonsu ne kadar gereksiz ve politik ise "Hagi'nin arkasındayız" beyanı da tebessümlere neden olan bir söylemdi.
İlk yarı Buca'nın iki, Galatasaray'ın bir topu direklerden dönerken başka da heyecan verici bir pozisyon yoktu. İkinci yarıda daha baskılı bir Galatasaray vardı. Ama kalesinde de enteresan gol pozisyonları yaşadı.

Culio kalitesini kanıtladı

77. dakikaya kadar devam eden ızdırap Culio'nun zor bir gol atmasıyla son buldu. Maç boyunca şahsiyetli ve baskılı oyunuyla Culio ilk defa kalitesini ortaya koydu. Son toplarda kötü bir Bucaspor vardı. Sonrasında sonra yapılamayan vuruşlar Buca'nın beraberliğini engelledi.
Uzun süredir 11'de yer alamayan Çağlar merak konusuydu. Nitekim karşısında oynayan Mendy epeyce zorladı. 4 milyon euro'luk Yekta hayalet gibi sahada dolaştı. Bucaspor karşısında 77. dakikada golü bulup üzerine yatmak gibi bir alışkanlığı olmayan Galatasaray camiası son derece sıkıntılı. Bunu da tribünleri boş bırakarak gösterdi. Kayıp bir sezon sıkıntılı bir takım, sürekli defansta bir yönetim ve teknik direktör. Kupada zor dönemeçler ve kulüp içi bol çalkantı.
Sezon sonunu bir an evvel tamamlayalım.
Bu kara periyot bitse diye gün sayan camia.
Mayıs ayında yeni bir takıma ihtiyaç olacağı aşikar. Ama 5 senedir her yıl transfer edilip yollanan onlarca oyuncuyu düşününce akla hemen gündüz oynanan maçta Bursaspor-Gaziantep maçında iki gol birden atan Cenk Tosun geliyor.
Bu da başka bir tez konusu sanırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor