Bülent Tulun

Bülent Tulun

13 Şubat 2011 | Pazar

Hatalar zinciri

Devamsız Kewell ve Baros olmadan önemli bir deplasman maçı. Sezon sonu Galatasaray'ın bu tip oyunculardan kurtulması lazım. Geçmiş sezonlarına bakmadan alınan Pino da bu kategoride.
Maça orta sahada müthiş baskı ile başladı Galatasaray ama silsile halinde yapılan ve Zapata ile son bulan hatalar sonucu yenik duruma düştü.
Sürekli yeni oyuncuların katıldığı Galatasaray'da bir ahenk sorunu var. Futbolcular birbirleriyle uyumlu değiller. Gol bölgelerinde inanılmaz pas hataları yapılıyor. Büyük zahmet ve emeklerle 3. bölgeye taşınan toplar anlamsız, uyumsuz paslarla heba oluyor.
Özellikle Gaziantepspor'un Galatasaray'ın sol kanadından yaptığı bindirmeler Hakan Balta'ya göre düzenlenmiş bir Tolunay Kafkas planını gösterdi.
Yine yedek kulübesi zaafiyeti içindeydi Hagi.
Baros ve Yekta yapılabilecek maksimum değişikliklerdi.

Kupada da işi zor

Kanatları çalışmayan bir Galatasaray'ın gol yolları da zora girmiş oluyordu. Yoklukta Sabri'nin orta sahada oynaması Neill'in işini belki kolaylaştırıyordu ama kanat varyasyonları yok olmuştu. Stancu ve Culio ise bu arızadan dolayı gol yollarında görülemediler.
İlk elle tutulabilir gol pozisyonuna 66. dakikada Culio'nun direkten dönen topuyla girildi. Kazım sahada varmıydı yok muydu, belli değil. İster istemez sır bir şekilde herkesin topu birbirine attığı Misimovic felaketi akla geliyor. Diğer taraftan apar topar gönderilen Uğur- Ferhat- Mehmet Güven- Yalçın- Necati ve diğerleri profesyonelce oynuyorlar.
Galatasaray ise devre arasında bile 5 oyuncuya ihtiyaç duyuyorsa varın transfer politikasızlığını düşünün.
Artık Spor Toto Süper Lig'e tamamen havlu atılmıştır. Kupada ise bu Gaziantepspor önünde işler zor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor