Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

18 Mayıs 2015 | Pazartesi

İnatçı Timsah!

Hafta içinde Trabzon yenilgisiyle ilk 5'e girme yolunda avantajı rakiplerine kaptıran Bursaspor, evinde Gaziantep engelini aşarak Kadıköy'deki kupa rövanşı öncesi moral depoladı.
Cezalı Serdar Aziz ve sakat Civelli'nin yokluğunda defansın göbeğinde Ozan Tufan ve Şamil ikilisi ilk kez birlikte oynadılar. A Milli Takım'da Terim'in zaman zaman stoperde oynattığı Tufan, yerini yadırgamadı.
Emre Taşdemir de sol bekten ofansif bindirmeleriyle etkili oldu. Evinde 13 maçtır yenilmeyen Timsah, ligin en golcü takımı unvanıyla, 6 haftadır kazanamayan ve ligde sadece 27 gol atabilen Antep önünde golü erken buldu.
Josue'nin orta yuvarlaktan nefis derin pasını alan Bakambu, köşeyi görüp 13. golünü attı. Gaziantep'in Muhammet ve Camara'nın 3 net pozisyonunda adeta bir ahtapot gibi uzayıp kalesinde devleşti.

Josue attırdı, attı...
İkinci yarıda Portekizli krampon, 25 metreden frikiği barajın üzerinden aşırarak ağlara yollayıp, günü 1 gol ve 1 asistle tamamladı. Aziz, Traore ve Enes hamleleriyle 3. golü kovalayan Bursa'da, golcü Fernandao'nun üst direkten dönen kafa şutu şanssızlıktı.
Sonuçta, UEFA inadını sürdüren Bursaspor, son 2 haftaya Avrupa biletini alıp, cezasını temizleme iddiasını koruyarak girdi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor