Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

04 Mayıs 2015 | Pazartesi

Defans alarmı

Ligin en çok gol atan takımı (56) Bursaspor'la haftaya ligin en çok gol yiyen takımı (57) olarak başlayan Kasımpaşa'nın randevusu, beklendiği gibi bol gollü geçti. Bursaspor, 3 kez beraberliği yakaladığı maçta kalesinde 5 gol görerek hüsrana uğradı.
Timsah'ın en zayıf karnı; sakat Civelli ve gribal enfeksiyon geçirdiği için Bursa'da kalan Serdar Aziz'in yokluğu nedeniyle savunmanın göbeğiydi...
Şamil ve ilk defa 11'de başlayan 18 yaşındaki Ertuğrul Ersoy, ilk kez birlikte tandemde oynadılar. Zaten bu ikili, oyuna ısınmaya çalışırken, arkaya sarkan Castro 3'te golü buldu. Bursaspor 3 kez beraberliği yakalarken, Bakambu, Volkan Şen ve Fernandao gollerin içindeki isimlerdi.
Yüksel tempolu maçta, 2 takım da orta sahayı çabuk geçip dikine oynayınca, ortaya seyrine doyum olmayan, bol pozisyonlu bir mücadele çıktı.

Fatura çok kabarık

Timsah'ta 3 forvet; Fernandao 18, Bakambu 11, Volkan Şen 10 golle toplamda 39 gole ulaşırken, ligin 9 takımından daha fazla gol atması önemli. Ancak savunmadaki hatalar pahalıya mal oldu.
71'de 4-3 geriye düştükten sonra risk alıp çok adamla yüklenen yeşil-beyazlılar, Holmen ve Enes hamlelerine karşın, final paslarında ve son vuruşlarda etkisiz kaldı.
Bursa'nın, deplasmanda 3 gol atmasına rağmen, kazanamaması ve bu sezon ilk kez 5 gol birden yemesi de bir hayli düşündürücü! Bu hatalar Bursaspor'a yakışmadı! Ayrıca Ozan Tufan, Aziz ve Şener Özbayraklı sarı kart cezaları nedeniyle haftaya Karabük maçında oynayamayacağı için Timsah, 3 önemli kayıp verdi.
Kasımpaşa ise 5-1'in rövanşını aldı. İki takım arasındaki 2 maçta 14 gol olması da ilginçti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor