08 Mart 2016 | Salı

Sürklase ettiler

Beşiktaş beklenen kazanma iştahı, özlenen paslaşmaları ve nihayet golleriyle geri döndü. Önce şunun altını çizelim ki; ligde kolay maç yok! Dolayısıyla ilk dakikalarda Eskişehir kale önüne "otobüs" park edince Beşiktaş golü bulana kadar zorlandı, iyi olan şu ki; o zorluk karşısında gerilmediler ve inançla yüklendiler.
Kanat bindirmeleri, göbekten delmeye çalışmalar, duran toplar vs.. Hepsini denediler, hem de fazlasıyla. O olmadı, bu olmadı derken baskıdan bunalan, iyice yorulan Eskişehir savunmasının hata yapması an meselesiydi.. Nitekim kornerden gelen topta Atiba'nın altın kafası açılışı yaptı, ardından haftalardır suskun olan ve maçın hemen başında da mutlak bir golü kaçıran Gomez sahne aldı… Quaresma'nın trivelasına yükselen Alman panzeri net bir vuruşla kendisini de, takımını da rahatlatan golü attı.. Bu golden sonra Eskişehirspor'da kaybedecek bir şey yok diyerek çok adamla öne çıkmaya başlayınca Beşiktaşlı oyuncuların üst üste pozisyon bulup mirasyedi gibi harcadılar. Sonra Gomez, Eskişehir savunmasının hatasını affetmedi ve maçı resmen değilse de fiilen bitirdi.

Beşiktaş'ın önü açık
Beşiktaş'ta kötü oynayan yoktu ama Quaresma ve İsmail bir başkaydı.
İki kanattan bindirmeye doyamadılar ve aynı iştahla geriye dönmeyi de bildiler.
Quaresma'nın Gomez'e yaptığı trivelalı assist harikaydı, tribünleri coşturdu.
Gomez'in iki gol atması sadece onu değil takımın genelini de olumlu yönde etkileyecektir kalan haftalarda.
Çünkü arkadaşları ona çok güveniyorlar ve üç haftalık suskunluğunu görünce "Acaba Gomez de Demba Ba gibi mi olacak?" soruları kafalarda oluşmaya başlamıştı. Alman Panzeri dün gece tüm tereddütleri ortadan kaldıracak bir performansla geceyi aydınlattı. Artık Beşiktaş önüne daha bir özgüvenle bakabilir.
Beşiktaş en kritik haftalara çok iyi oynayıp, 10'a yakın net pozisyon bulup, üç de gol atarak girmiş oldu. Darısı sonraki haftaların başına.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor