02 Ekim 2015 | Cuma

Ozi mi, Sosa mı?

Bu filmin iki finali var istediğinizi kabul edebilirsiniz… İsteyen Beşiktaş beraberliği kurtardı diye sevinsin çünkü ilk yarıda Sporting Lizbon fark yapabilirdi, isteyen galibiyet gitti diye üzülsün çünkü ikinci yarıda Beşiktaş üç puanı cebine indirebilirdi… Portekiz temsilcisi futbol oynuyor, kapanmak yok, oyunun kuytu köşelerine sığınmak yok, çabuk ve bol pas yapıyorlar. Bizim Teofilo kendini bulmuş, civa gibi maşallah. Tek tek ayırt etmeye de gerek yok, Lizbon'da herkes, her yerde oynuyor ve sahayı inanılmaz iyi parselliyorlar. İlk 45'te Beşiktaş'ı şaşkına çevirdiler… Rakip biraz şanslı ya da Tolga biraz kötü gününde olsa yarım devre de yarım düzine gol yiyebilirdik. Net!

Quaresma çok top ezdi

İkinci yarıya Sosa ve Necip'in yerine Oğuzhan ve Cenk'le başlayan Şenol hoca doğru bir hamle yaptı, özellikle Oğuzhan takıma hayat verdi diyebiliriz. Gerçekten çok gayretliydi, etkili bindirmeler yaptı, araya iyi paslar attı. Oğuzhan mı, Sosa mı tartışmaları bence sezon başı bitti ama dün gece bir kez daha gördük ki bu sorunun cevabı çok net; Ozi.
Taraftarın çok şey beklediği Quaresma aynı tas, aynı hamam, yine bolca top ezdi ve yine kendini gösteremedi.
Beşiktaş'ın iki kanat savunmacısı da bekleneni vermekten uzak kaldılar, kritik anlardaki bindirmelerde ya yoktular ya da aldıkları topu geriye oynadılar. Beck ön tarafta hiç bir şey yapmayacaksa Serdar Kurtuluş'a yazık ve de Beck'e verilen paraya.
Gomez'i bu maçta eleştirmek haksızlık olur çünkü o bir golcü ve bir istisna hariç istediği topları hiç alamadı.
Gomez'i besleyemezseniz gol de bekleyemezsiniz. İki kere iki dört!
Portekiz temsilcisi ilk maçta kendi sahasında L.Moskova'ya yenildiği için Beşiktaş şu maçı kazanmış olsa grupta büyük avantaj yakalardı, yenilmemiş olması tek teselli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor