11 Ekim 2014 | Cumartesi

Seviyorum bu takımı

Birlikte hareket edip güçleri birleştirmek ve sinerji oluşturmak önemlidir… Biz bunu yıllardır pek yapamıyoruz, özellikle de milli maçlarda… Tribünleri çoşturan ateşli bir "Milli Takım seyircimiz" hiç bir zaman olmadı zaten bu bir tarafa artık tribune gidecek "Milli seyirci" bulmakta da zorlanıyoruz. Bunun sebeplerini hep birlikte düşünmek ve bir çözüm bulmak zorundayız.
İyi başladığımız bir karşılaşmada erken gol bulmuşken, statta 50 bin kişinin kalabalığını arkasına alan bir Milli Takım çok daha iyi şeyler yapabilirdi ya da ben kendimi böyle kandırıyorum bilemem…

Ozan gibi bir genci kazandık

Bildiğim şu ki; böyle maçlarda kimin, nasıl oynadığının pek önemi yoktur çünkü önce toplumsal, sonra takımsal sinerji oluşturamamışsanız kişilere takılmak anlamsızdır.
Golü bulduktan sonra Arda'ya yapılan net penalt verilmiş olsa dün geceyi daha başka bir şekilde yaşama şansı yakalayabilirdik. Hakem buna izin vermedi! Nasıl mı!? Yıllardır bizim ülkemizde bazı eyyamcılar nasıl insanların sevinçlerini, umutlarını çalıyorlarsa eloğlu da geldi, aynı şekilde çaldı umutlarımızı.
Ozan Tufan gibi bir genç adamı kazandık bu maçta, kaybettiğimiz ise sadece üç puan… Bu grupta her takımı, her yerde yenebilecek potansiyelimiz var. Yeter ki o toplumsal sinerjiyi oluşturalım, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Bu benim Milli Takım'ım
Yenildik ve üzüldük ama yine de güveneceğiz bu çocuklara… En azından ben güveneceğim, çünkü gönülden bağlanacağım başka bir Milli Takım'ım yok!
Olsaydı; belki bu takım yerden yere vurur, kendime bir sebep bulur küser ya da bazılarının yaptığı gibi iki futbolcu arasında yaşanan bir olayı manşete taşıyıp zarar verebilirdim!
Şimdi yapamıyorum! Seviyorum bu Milli Takımı… Kaybetse de seviyorum… Belki şu kolay gruptan bile çıkamayacaklar ama olsun bu benim ülkem, benim Milli Takımım…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor