17 Nisan 2012 | Salı

Göçek sarı desene!

Kimse kusura bakmasın taktik, teknik yok bugün.
Çünkü sahada resmen bir hakem rezaleti yaşandı. Öyle bir komediydi ki, hak eden Beşiktaş, kazanan Galatasaray oldu.
Golü attıktan sonra yere yatan kalkmıyor. Taç atışları kaplumbağa hızıyla, aut atışları ona keza. Necati çıkmış tek forvete dönülmüş ve tam sekiz kişi savunmada.
Terim'in şampiyon dediği takım bu olmasa gerek!
Ve sahadaki hakem... Bir tek sarı-kırmızı forması eksikti.
Muslera'nın zaman çalmasını maç boyu seyretti, tüm takdir haklarını Galatasaray lehine kullandı. Bravo sana ASLAN yürekli Hüseyin!
Yıldırım Demirören, Beşiktaş başkanıyken hakemlerden çok dertliydi. Şimdi TFF başkanı olarak bu hakem triosu hakkında ne düşünüyor çok merak ediyorum.

Bir hakem bulunuyor
Gelelim yardımcıya. Baki Tuncay Akkın yılların yardımcısı ama ofsayttan haberi yok.
Önce Riera'nın (iki metrelik), ardından Eboue'nin net ofsaytlarını atladı sonra da goldeki Melo'nun pozisyonunu es geçti. Baki hocanın emeklilik zamanı gelmiş besbelli.
İnönü'de bundan önce oynanan derbide Almeida'nın buz gibi golünü saymayanlar dün de ofsayt golle Galatasaray'ın önünü açtılar.
Bu Galatasaray'ı Beşiktaş'ın elinden kurtaracak bir hakem her zaman bulunuyor vesselam.
Helal olsun ve de pes!
Her şey bir yana maç içinde Q7'nin hareketinin kırmızı, golün de ofsayt olduğunu delikanlıca haykıran Çarşı'nın tribüne astığı pankart da muhteşemdi; biz seni görmeden sevdik Ya Resulullah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor