12 Nisan 2010 | Pazartesi

Bu böyle gitmez

Lider Bursaspor, haftayı oynamadan 3 puanla kapatan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını korumak için büyük çaba sarf ettiği Gençlerbirliği karşısında beraberlikle yetindi. Timsah sergilediği futbolla da şampiyonluk yarışında taraftarının umudunu kırdı. Kendi evinde mağlup olduğu rakibinden rövanşı almak için sahaya çıkan yeşil-beyazlılar, Gençlerbirliği'nin gösterdiği direnci ilk yarıda kırmayı başaramadı. Hatta ev sahibinin tehlikeli ataklarını güçlükle savuşturan Bursaspor'da gol gelmedikçe stres artmaya başladı. İlk yarı özellikle kanatlarda etkili olmakta zorlanan lider Bursaspor bulduğu pozisyonları da değerlendiremedi. Altın değerindeki 3 puan için maçın ikinci yarısında canla başla çalışan yeşil-beyazlılar yakaladığı gol pozisyonlarını hoyratça harcayarak taraftarına saç baş yoldurdu.

Dünyanın sonu değil
Bursasporlu forvet oyucularına bir türlü geçit vermeyen kaleci Serdar Kulbilge, kalesinde devleşirken Bursaspor'un da ümitlerini tüketen isim oldu. Son dakikalarda gol için elinden geleni yapan Bursa, kaderine mahkum olmamak için çok çalıştı. Ama ne var ki çalan son düdük şampiyonluk yolunda Bursaspor'dan 2 puanı çaldı. Tabii ki kaybedilen 2 puan her şeyin sonu değil. Ancak şampiyonluk isteyen bir takımın bu maçı alması gerekiyordu. Bir gerçek var o da lider Bursaspor'un son haftalarda oynadığı futbolun şampiyonluk hayalinin gerçekleştirmeye yetmeyeceği.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor