Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

20 Ağustos 2016 | Cumartesi

Kafasını kullandı

Sezona 10 transferle giren Bursaspor, bir gece önce hocası Engin İpekoğlu'nu gönderen ligin yeni ekibi Adanaspor önünde sonradan açıldı ve lige 3 puanla başladı.
4 sakat; Sivok, Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir ve Furkan Özçal'dan yoksun Timsah'ta, Hamzaoğlu, orta saha Jorquera'yı sol kanatta başlatıp yeni bir icada(!) imza attı!
Ters ayakla sağda oynayan Del Valle iyi sortiler yapmasına rağmen, Bursa ilk devrede bir türlü organize atak geliştiremedi.
Savunmanın göbeğinde ise İsmail Konuk ve Ertuğrul Ersoy.
Nitekim, kaleci Harun, kornerden gelen topta; boşa çıkınca Brezilyalı stoper Diniz, Necid'den de kurtulup kafayla Adanaspor'u öne geçirdi.
İkinci yarıda Sercan'ın girmesiyle hareketlenen Bursaspor, rakip kaleye daha organize gitmeye başladı. Batalla'nın akıl dolu asistinde, arka direkte kendini unutturan Ertuğrul skoru eşitledi.
Batalla, Del Valle ve Sercan üçlüsüne Aziz Behich de sol kanattan bindirmelerle etkili oldu. Nitekim, 82'de topun taca çıkmasına engel olup, Sercan'la verkaça giren Aziz, uzak direkteki Batalla'nın kafasına teslim nefis bir asist yaptı. 'Süper Bücür' de asistinin ardından kafasını kullanıp galibiyetin mimarı oldu. Son dakikada Erdem'in topu çizgiden çıkarması da çok önemliydi.
Bursaspor, geriye düşmesine rağmen, ikinci yarıda tecrübesini konuşturdu ve muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor