15 Mart 2015 | Pazar

Yatırım!

G .Saray tarihinin en enteresan kanat (hem sağ, hem sol) kurgularından birisine tanık oluyorduk yine.
G.Saray, bu kadro, özellikle de Olcan, Yasin, Sabri ve Bruma kanatlarıyla şampiyon olunursa bu sezonu "Süleyman Seba-Hamza Hamzaoğlu Sezonu" olarak torunlarımıza anlatırız.
Selçuk devre biterken attığı şık golle kankası Burak'ı aratmıyordu. TV'deki tekrar gösterimde, asisti yapan Sabri'nin top ayağından çıkarken, tribündeki Burak'ın "oldu!" demesinin kameralara yansıması da gol kadar güzeldi. 'Golcü sezgisi' işte...
TT Arena'da soğuk havaya rağmen tribüne teşrif eden 26.250 kişiyi 2. devre şok üstüne şok bekliyordu. Hamza hoca takımı farklı galibiyete giderken, bir kez daha Yasin'i (hem de iyi oynarken) kenara aldı.
Sanırım bunun sebebi fizyolojik...
Hoca; Yasin'in yorulduğunu falan düşünüyor olmalı. Başka bir gerekçe bulabilen varsa, anlatsın lütfen. Onun yerine oyundan alınması gereken kişi, aslında Galatasaray'a hiç alınmaması gereken kişiydi.

Süper Lig'de oynayamaz

Transfer edildiği günden bu yana, Bruma'nın maliyetinin onlarca milyon lira olmasını yazıp durmaktan bıktım. Lig neredeyse bitiyor, ben, bu delikanlının, Galatasaray standardını geçtim, Süper Lig topçusu olduğuna dair bile bir ışık görebilmiş değilim. Portekiz 2. Lig'inde oynayıp oynamayacağını bile tartışırım.
Üşenmedim, PTT 1. Lig'de bir başkana sordum: "Bonservisine ne kadar verirsin?"
Yanıtı ilginçti; 300 bin... Sayın okur; ne euro'su! Bildiğin TL... 12 milyon euro'luk bu genç topçu "yatırım"mış...
Millet, 12 milyon euro'yu banka hesaplarına yatırmış, yatırımını çoktan yapmış, iş bitmiş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor