23 Aralık 2012 | Pazar

Kadıköy'de adil sonuç

Fenerbahçe ilk yarının en kötü futbolunu oynayınca dün Kadıköy'de Kardemir Karabük'e çok rahat teslim oldu. Sahadan dün adil bir sonuç çıktı.
Planı, proğramı olan bir takım Karabük.
İçerde iyi oynamıyorlar ama dışarıda çok başarılılar. LuaLua yaşı ilerlemiş olmasına rağmen çok ayrı bir oyuncu. Dünkü maçta da sahanın yıldızı oldu. Süper Lig'in ilk yarısında üç başarılı futbolcu saysak biri LuaLua olur.
Fenerbahçe dün sahada 4-3-3 oynadı aslında. Gökhan Gönül formsuz, Hasan Ali Kaldırım çok yorgun, aslında takımın tamamına yakını fizik gücü açısından sıkıntı içinde olunca sistem yürümedi. Yenilginin nedeni aslında Fenerbahçe'nin fizik ve taktik açısından çok kötü olmasıydı.

Çabuk demorolize oldu
Bir maçı kazanmanız için iyi bir taktiğiniz, fizik gücü yüksek bir takımınız ve bireyselde de iyi oynayan bir takım yapınız olmalı.
Dün bireysel oyunda da Fenerbahçeli oyuncular çok kötüydü. Takım kötü olunca çok çabuk demorilize oldu ve çok kolay teslim oldu. Bu da Karabükspor'un işini kolaylaştırdı.
Fenerbahçe'de Kuyt bir tek golde ortaya çıktı. Fenerbahçe hatırladığım 11 maçta geriye düşüp sonradan çevirmiştir.
Dün oynadığı futbol çok kötü oyundu. Aykut Kocaman iki oyuncuyu değiştirirken takımın şablonunu hiç değiştirmedi.
Bu maç sabaha kadar oynansa Karabükspor sahadan galibiyetle ayrılırdı.
İkili mücadelelere bakın Karabük'lü bir omuz vurup topu alıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor