Hesap zamanı!
Şenol Güneş'in bize göre kritik tercihi Alanzinho olunca, kilit adamın da o olmasını bekledik! İyi de başladı oyuna, orta bölümde pas trafiğini alıp verdiği toplarla, hareketli oyunuyla dengelemeye çalıştı. Gol pozisyonunu değerlendirebilse, "taktik tuttu" diyebilirdik!
Ancak ortada başladığı oyunu, oyun içinde oyunla solda devam ettirdikçe, etkisi düştü, durumu negatife döndü! Alanzinho'nun "son 20 dakika kullanılması" gerektiği tezimizin halen arkasındayız!
İyi bir ilk yarı performansı göstermelerine rağmen gole engel olamadılar. Takımın, özellikle Adrian'ın "kişisel becerilerine ve yönetme kabiliyetine" teslim olduğu anlarda üretken olduğunu bir kez daha gördük! Adrian'ı topla ve etkili olduğu bölgelerde buluşturacak olanlar da Colman ve Zokora olmalı!
***
Alanzinho-Pawel değişikliği, Trabzonspor'a alıştırdığı o klasik ikinci yarıya hızlı başlama özelliği getirmedi! Pozisyonlar bulduğu dakikalarda kalesinde goller gördü.
Stoperlerin değil, ön liberoların sonuca direkt etki edeceğini düşündüğüm karşılaşmada, Colman ve Zokora'nın düşük formları sonucu da belirledi.
Telafisi elbette var! 2'si içeride 3 maç oynayacaklar. Şampiyonlar Ligi bir matematik ligi.
Olumsuz konuşacak, olumsuz yaklaşacak, daha önce sizi hiç konuşmamış olanları yeter ki dinlemeyin!
Mutluluğunuzu paylaşmayanların, probleminizi paylaşıyoruz yaklaşımlarına dikkat edin, uyanık olun yeter!
Bu takım, son dakika hak teslimiyle katıldığı ligde, eksiğin de eksiği kadrosuyla 3 maçta 4 puan'ı nasıl aldıysa, aynı formülle devam edecektir. Yeter ki 11'inizle son hamlenizi de yapmış olmayın!
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

