01 Mayıs 2011 | Pazar

Tuhaf kararlar

Ayağından ameliyat olduğu için sezona geç başlayan Yunus Yıldırım'a sezonun son derbisini yönettirmek Oğuz Sarvan abisinden 'hemşehri kıyağı' oldu.
Özellikle bu sezon İzmir, Manisa hakem ve gözlemcileri altın yılını yaşıyor. Yıldırım'ın enteresan bir hakemlik yapısı var. Kendisi için kolay penaltı vermez, kart kullanmaz diyorlar ya o da bunu marifetmiş gibi zaman zaman abartarak uyguluyor.
Sezonun en kolay, en rahat derbisi olmasına rağmen tuhaf faul kararları verdi. Hele 48. dakikada Bobo'ya yapılan harekete kendinden son derece emin olarak önce oynattı ki doğruydu ama sonrasında yardımcı ikaz edince faulü verdi, üstelik pozisyona çok yakındı.
Bunları gören Baros sonunda hakeme isyan etti ve sarı kart gördü.
Ancak 77. dakikada hakemin düdüğünden sonra topa bilinçli olarak vurmasına rağmen hakem ikinci sarıdan kırmızıyı göstermeyerek Baros'a kıyak yaptı.
Benzer hareketten dolayı Fenerbahçe maçında Fırat Aydınus, Baros'a sarı kart göstermişti.
İkinci gol öncesinde top çizgiyi geçmemişti, yardımcı iyi tespit edip, doğru karar verdi ve dönen topta Simao nefis bir gol yaptı.
Goller arka arkaya gelince hakem de oyun da rahatladı.13. dakikada Q7'ye Culio'nun hareketi penaltı değildi, hakem doğru karar verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor