22 Kasım 2009 | Pazar

Bir geldi, pir geldi

Geçen hafta kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gaziantepspor'un eski futbolcusu De Nigris ile Gaziantepspor yardımcı antrenörü Quinito'nun trafik kazasında ölen oğlu için 1 dakikalık saygı duruşuyla başlayan karşılaşma, son dakikasına kadar heyecanlı geçti. Uzun zamandır üst üste 2 maçtan fazla kazanamayan Gaziantepspor, 3. karşılaşmadan galip ayrılmak adına ilk dakikalardan itibaren atak bir oyun sergiledi. Maçın 8. dakikasında gole yaklaşan Gaziantepspor, kaleci İvankov'un güzel hareketleri sonucu istediğine ulaşamadı. İlk yarıda 6 net pozisyon bulan kırmızı-siyahlı ekibin, az farkla auta giden bir vuruşu dışındaki tüm atışları İvankov engeline takıldı.

Kaleci İvankov devleşti
Julio Cesar, Jorginho, Ahmet Arı ve Olcan Adın'ın sürekli yokladığı Bursaspor kalesinde devleşen İvankov, yaptığı kurtarışlarla maçın ilk yarısında takımını kurtarmayı başardı. İkinci devrede güzel bir futbol sergileyen ve Kamil Ocak Stadı'nı dolduran taraftarın büyük desteğini alan Gaziantepspor, üstün oyununu sürdürmesine ve birkaç gol pozisyonu bulmasına rağmen her zaman olduğu gibi yine son vuruşları iyi yapamayınca son dakikalarda bulduğu pozisyonu değerlendiren eski oyuncusu Kirita'nın golüyle 3 puanı Bursa'ya kaptırdı. Tabii sadece Gaziantepsporlu golcü futbolcuların fırsatları değerlendirememesi oyunun kaderini belirlemedi. İvankov'un gününde olmasının yanı sıra Bursaspor'un özellikle savunmadaki dirençli oyunu üç puanı konuk takımın almasına neden oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor