24 Ağustos 2009 | Pazartesi

Beraberlik yetmez

Sakin bir atmosferde başlayan maçın, ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde tutan Ankaraspor, Gaziantepspor orta sahası içinde tehlikeli ataklar geliştirdi. Dağınık oynayan, iyi kapanmayan Gaziantepspor'a karşılık, daha diri bir oyun sergileyen konuk ekip, bulduğu pozisyonların en ölü olanını golle sonuçlandırarak, soyunma odasına 1-0 önde gitti. İlk yarıda önemli bir varlık gösteremeyen ev sahibi Gaziantepspor, tutuk bir futbol sergiledi. Rakip yarı alana topu başarıyla getiren Ankarasporlu oyuncular sık sık kaleci Mahmut'la karşı karşıya kaldılar.

Defansta sorun var
Ankara'nın bulduğu ve hoyratça harcadığı pozisyonlara karşılık Gaziantepspor'un dişe dokunur tek pozisyonunu 70. dakikada buldu. Bu dakikada Deumi topa kötü vurarak önemli bir pozisyonu harcadı. Önceki yıllarda Gaziantepspor'un golcü sorununa dikkat çekiyorduk. Bu yıl sanırım defansı da buna ekleyeceğiz. Yine golcü sorunu var, orta saha yine dağınık, gelen rakipler zorlanmadan geçiyor. Şimdi defans hattında oluşan sorunlar bu takımın başını bir hayli ağrıtacak. Böyle giderse Gaziantepspor ligde daha çok fırsatlar kaçırır. Bu maçta son anda beraberliği yakaladı ancak galibiyeti hak edecek futbol da oynamamıştı. Takımda motivasyon sorunu var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor