11 Mart 2009 | Çarşamba

Sağlam gerçeği

Nurullah Sağlam, Gaziantepspor'dan bir kez daha sorunlu olarak ayrıldı. 3 yıl ligde kalma savaşı veren kulüp, bence Sağlam'ın gönderilmesiyle yine başa, ligden düşmemeye döndü. Geçen yıl düşme potasında bocalayan takımın başına çağrıldığında, hiçbir şart öne sürmeden göreve koşan Sağlam, sezon başında istedikleri transferleri yaptıramamasına karşın Gaziantepspor'u ilk sıralarda yarıştırmayı başardı. Sezon başından beri yöneticilerin, "UEFA'yı hedefliyoruz" yönlü açıklamalarını temkinli karşılayan Sağlam, "Bu yıl yapılanma yılı olacak. Önümüzdeki dönemde bazı takviyelerle başa güreşiriz" dedikçe, yönetimin öfkesini çekti... İki tarafın sezon başında bu konuda anlaşmış olmasına rağmen gelinen nokta ayrılık oldu. Yazık da oldu... Ara transferde yaşanan onca sorunu bir kenara atarak takviye isteyen Sağlam'ın üzerinde çok durduğu santrfor talebi para sorunu ve yönetimin ağır davranması nedeniyle gerçekleşmedi. Yönetim, Sağlam'ın isteklerini yerine getirmediği gibi alınan 2 yenilgi ve 1 beraberliğin faturasını hocaya keserek istifasını istedi. Bugüne kadar en zor anlarda takımın başına geçen Sağlam'ın başarıları, taraftarın ve kulübün beklentilerinin artmasına neden olmuştu. Bu Gaziantepspor'un yıllardır beklediği bir duyguydu.

Gürsel devam eder
Şimdi, Sağlam'ın yerine Sakıp Özberk, Güvenç Kurtar, Yılmaz Vural ve Abdullah Ercan'ın adı geçiyor. Ancak, bu isimlerden hiçbiri Sağlam kadar etkili olamaz. Üstelik onlara verilecek para da kulübü zorlar. Heyecan arayan Gaziantepspor yönetimi büyük ihtimalle kimseyi takımın başına getiremeyeceği için alt yapı sorumlusu Seçkin Gürsel ile yola devam edecek. Kalan maçlarda ise ligden düşmeyecek kadar puan alınmaya bakılacak. Yönetim istese Sağlam ile ne yapar eder anlaşmasını devam ettirirdi. Umarım bu karar tarihi bir hataya dönüşmez. Çünkü Gaziantepspor iyi bir yoldaydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor